`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Ihealth

Ihealth Wireless Body Analysis Core Scale

 • Ihealth Wireless Body Analysis Core Scale
 • Ihealth Wireless Body Analysis Core Scale

Ihealth Wireless Body Analysis Core Scale

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Ihealth Wireless Body Analysis Core Scale

Mät och spåra nio aspekter av din kroppssammansättning med vår medicinska skala för att få en fullständig förståelse för din totala vikt. Bioimpedans är den vanliga metoden som används av hushållsskalor för att beräkna kroppssammansättningen. IHealth Core använder bioimpedensmetoden genom att använda 4 ledare för att bestämma hindret för elflöde genom kroppen och använder det för att beräkna det totala kroppsvattnet. Från det totala kroppsvattnet kan det uppskatta de 9 datapunkterna. Som en bonus har vi en separat sensor för inloppstemperatur och fuktighet, så du kan justera din termostat för att hålla kroppen i optimal skick.

Funktioner:

Vikt:

Du kan veta om du är frisk för din höjd. Ett litet antal eller stort antal kanske inte nödvändigtvis är bättre.

Kroppsvatten:

Det låter dig veta hur mycket vatten som finns i ditt system och kan hjälpa dig att berätta om du behöver dricka mer vatten.

Muskelmassa:

Om du vill bygga muskler kan detta visa dig hur mycket muskel du har nu.

Kroppsfett:

Det hjälper dig att anpassa din livsstil. Ju lägre desto bättre.

Lean Mass:

Mager massa hjälper till att mäta hur många kalorier du brinner i vila. Det kan hjälpa dig att veta hur många kalorier du behöver ta in.

Benmassa:

Det berättar hur mycket dina ben väger.

BMI:

Det avgör om din vikt kan bero på fett. Ju lägre desto bättre.

Visceral Fett Betyg:

Detta är viktigt för att förstå hur mycket fett du har i bukväggen. Du kan använda detta för att hantera din hälsa och förebygga diabetes.

Daglig kaloriintag:

Använd detta för att äta den optimala mängd kalorier du behöver


Upptäck det breda urvalet av simningprodukter från Ihealth som vi har i lager och till bästa pris. På swiminn, din simningbutik online, som låter dig handla de bästa produkterna Ihealth Wireless Body Analysis Core Scale från ditt hem med garantin att vi skickar varan inom 24-48 timmar.

Funktioner Ihealth Wireless Body Analysis Core Scale

Produkttyp
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

På punktleverans

-

Produkten levererades på punkt. Inga problem alls. Människor som beställer från Indien tar kännedom om importavgiften, det är nära 50% av det beställda värdet. Detta kan vara försiktigt från produkt till produkt. I mitt fall var det 3K. Jag skulle säga att det fortfarande var cheeper från de andra försäljarna som säljer i Indien. Att spara i mitt fall var 100%.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga