`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Bcaa Powder Leucina 200gr

 • Infisport Bcaa Powder Leucina 200gr
 • Infisport Bcaa Powder Leucina 200gr

Infisport Bcaa Powder Leucina 200gr

Produktbeskrivning Infisport Bcaa Powder Leucina 200gr

INFISPORT BCAAs

GLUTENFRI

INFISPORT BCAA Leucin +. Ny formulering !!

Kosttillskott baserat på gratis grenade aminosyran (och L-formad)

BESTÄNDIGHET MOT CENTRAL muskeltrötthet

Snabb återhämtning

INFISPORT BCAAs Leucin + innehåller tre grenade aminosyrorna L Leucin, L isoleucin och L valin i ett rent tillstånd, som hör till de så kallade essentiella aminosyror. De är inte syntetiseras av människokroppen och därför bör vi äter det varje dag med vår mat. I sport med lång varaktighet och även i situationer där man arbetar med stor intensitet på specifika muskler, som i styrkesporter och bodybuilding, muskelglykogenlager gå ner, och med försvinna. I dessa situationer börjar kroppen med hjälp av muskelprotein, främst grenade aminosyror (speciellt leucin) för att omvandla den till energi. När detta inträffar, leder bristen på dessa grenade aminosyror en ökning med så kallad central trötthet, liksom ökad tid muskel återhämtning och därmed en minskning i prestanda av idrottare vid nästa tävling eller träning. De kemiskt rena grenade aminosyror från INFISPORT är idealiska eftersom de förhindra skador, fördröja uppkomsten av centrala trötthet och förkorta muskeln återhämtningstiden efter en intensiv eller långvarig insats. Därför är det i stor utsträckning används av professionella idrottare att upprätthålla en kontinuerlig utbildning och hög prestanda under hela säsongen. Med 3 4 kapslar eller en pulver mått på INFISPORT BCAAs Leucin + 15 30 ......

INFISPORT (Institute of Sport fysiologi), baserat på dess egen forskning om tusentals idrottare, har gjort det så andel av dessa aminosyror är mer effektivt för att fördröja uppkomsten av så kallad central trötthet, medan samtidigt få en snabb muskel återhämtning. Därför har det ändrat formuleringen ovan, anpassa till följd av sina egna undersökningar, där det har visat förekomsten av L leucin med anabola processer muskelproteinsyntes.

Tillsatsen av vitamin B6 underlättar den metaboliska utnyttjandet av produkten.

INFISPORT BCAA kommer i följande format:

Kartonger innehållande 100 kapslar av 535 mg vardera

Burkar innehållande 200 g pulver

Datablad:

I långvariga sport, lnfisport BCAA Leucin + bidrar till att fördröja uppkomsten av trötthet, samt att användas som energikälla, för att därigenom förhindra nedbrytning av sina egna muskelproteiner och därmed förkorta muskler återhämtningstid.

Ingredienser:

L Leucin, L valin, L isoleucin, hjälpämne belastning: maltodextriner (kapslar) Smörjmedel: magnesiumstearat (kapslar), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6).

Hur man använder:

Ta 3 4 kapslar eller en uppmätt sked i början av träning eller tävling (eller måltider på dagar då det inte finns någon utbildning). För maximal effekt, rekommenderas att fortsätta intag under träning, upprepa dessa doser var 45 60 minuter. Upprepa samma i slutet av sessionen. Om du använder pulverform, placera produkten direkt i munnen och använda vatten eller juice för att underlätta att svälja och förbättra smaken.


Du behöver inte vänta längre! Köp Infisport Bcaa Powder Leucina 200gr med de bästa fraktförhållandena och till bästa pris. Dessutom kan du på swiminn hitta andra Aminosyrorprodukter inom Hälsa och näring som kan komplettera din beställning. Köp Infisport Bcaa Powder Leucina 200gr och få beställningen levererad så snart som möjligt. Ta en titt på erbjudanden och kampanjpriser hos oss på Aminosyror.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga