`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Beta-Alanina 500 mg 150 Units

 • Infisport Beta-Alanina 500 mg 150 Units
 • Infisport Beta-Alanina 500 mg 150 Units

Infisport Beta-Alanina 500 mg 150 Units

Produktbeskrivning Infisport Beta-Alanina 500 mg 150 Units

BETA ALANINA

GLUTENFRI

Kosttillskott baserade på kemiskt ren beta alanin och vitamin B6.

Neutraliserar surheten hos muskelfibrer

När vi tränar högintensiv träning, våra ökar efterfrågan på energi. För att framställa denna "extra" energi, ökar kroppens dess ämnesomsättning, med andra ord, antalet biokemiska reaktioner som äger rum i våra celler. Detta har den indirekt följd av att skapa en högre koncentration av cellulära produkter som ökar surhetsgraden, även känd som metabolisk acidos.

Men på samma gång, att göra allt detta extra energi, våra celler använder också så kallade anaerob metabolism, vilket ger en enorm mängd energi per tidsenhet, men som en följd producerar också stora mängder av mjölksyra, som bidrar till en ökning av metabolisk acidos.

För att sammanfatta, ger hög intensitet motion en betydande ökning i cellulär surhet. Det är just denna cellulära surhetsgrad som fungerar som en begränsande faktor i idrottsprestationer själv, eftersom det enligt dessa sura betingelser, kan muskelceller inte fortsätta att producera all den energi vi behöver.

Kemiskt ren INFISPORT Beta alanin arbetar för att öka karnosin och anserin insättningar i muskelvävnaden som neutralisera surheten och därför tillåter oss att fortsätta producera energi när vi tränar eller tävlar i högintensiva betingelser, så vår idrottsprestationer är mycket starkare, just när vi behöver det mest.

För att maximera prestanda av vår produkt, rekommenderar vi att 8 kapslar per dag, uppdelat på fyra doser av 2 tillsammans med måltider. På så sätt undviker vi uppkomsten av svag värme eller rodnad i huden som förekommer i vissa fall.

Vid dessa doser, inga biverkningar kända. Vi tror att beta Alanin är en naturlig aminosyra som är också närvarande i livsmedel såsom kött.

Tillsatsen av vitamin B6 till formeln hjälper den metaboliska användning av produkten.

Datablad

Ingredienser:

Beta Alanin, gelatin (kapsel) pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), titandioxid (E171, färgämne kapsel) dioxid.

Hur man använder:

Ta två kapslar fyra gånger om dagen, företrädesvis tillsammans med måltider.

Näringsinformation:

Belopp per daglig dos (8 kapslar)% RDA

Beta Alanine 4g

Vitamin B6 0,319 mg 22,8%


Infisport Beta-Alanina 500 mg 150 Units är en produkt som motsvarar Aminosyrorkategorin inom Hälsa och näringurvalet på din simningbutik online, swiminn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till swiminn communityn. Vad är fördelarna med Infisport Beta-Alanina 500 mg 150 Units? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för simning.

Funktioner Infisport Beta-Alanina 500 mg 150 Units

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga