`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Cellular Q10 Powder Citrus 1kg

 • Infisport Cellular Q10 Powder Citrus 1kg
 • Infisport Cellular Q10 Powder Citrus 1kg

Infisport Cellular Q10 Powder Citrus 1kg

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Infisport Cellular Q10 Powder Citrus 1kg

GLUTENFRI

Kolhydrater + Kreatin + antioxidanter för muskelfiber.

SNABB LAST kreatin och muskelskyddare.

Infisport cellulär Q10 presenterar en ny formulering, frukten av forskning och erfarenhet från Institute of Sports fysiologi i prestandaövervakning av tusentals idrottare. Ren kreatinmonohydrat (100% Creapure) binder kemiskt till en snabbt absorberad kolhydrat som fungerar som bärare agent för dess absorption. Men dessutom, den Coenzym Q10 skyddar muskelfiber mot små sår som speciellt produceras när submaximal och repetitiva ansträngningar görs för att få en maximal belastning av kreatin.

Komplettering med antioxidant vitaminer C och E förstärker denna effekt. Dessutom vitamin B1 och magnesium är väsentligt för användningen av kolhydratenergi, medan magnesium själv fungerar som en muskelfiber avslappnande. Det har visat sig att i arbetet med maximal intensitet och kort varaktighet, samt lagsporter, energi som används av musklerna kommer från källor av ATP och fosfokreatin som ingår i dem.

Vi vet att ATP är den främsta källan till energi i kroppen, men tyvärr sina muskulösa fyndigheter är begränsade. Kreatin intag ökar betydligt intramuskulära koncentrationer av kreatin och fosfokreatin. Den omedelbara konsekvensen är en fördröjning i konsumtion av dessa muskel insättningar medan samtidigt underlättar låg ATP resynthesis.

Det har visats att intag av 3 gram kreatin dagligen under en månad, eller 20 gram per dag i 5 dagar, ökar den totala halten av intramuskulär kreatin till 30%. Men om intaget sker med en lösning av snabb absorption kolhydrater, kan den totala ansamling öka upp till 60%, en fördubbling av beloppet. Detta beror på att den stimulerande effekten av insulin på transporter och plasma muskel kreatin.

Dessutom kreatin leder till ökad volym av muskelmassa. Av denna anledning, idrottsmän som är intresserade av att öka sin muskelvolym på ett helt naturligt sätt under en kort tidsperiod, ta till tillskott med INFISPORT Cellulär Q10. På detta sätt kan de också öka intensiteten i sin träning, som översätter, om det finns en bra proteintillskott, till en större ökning av muskelvolym.

Halten av L glutamin och taurin skyddar mot överträningssyndrom, samtidigt som den erbjuder en avgiftande åtgärder och glykogen återhämtning.

Infisport Cellular Q10 kommer i 1kg burkar.

Datablad:

Infisport Cellular Q10 innehåller kemiskt ren kreatin (100% Creapure) ansluten till ett transportsystem och några bidrag coenzym Q10, L glutamin, taurin, vitamin B1, C, E och magnesium, vilket ökar kreatin insättningar upp till 60%, medan den Samtidigt skyddar idrottare från muskel små sår och överträningssyndrom.

Ingredienser:

Dextros, monohydrat kemiskt ren kreatin (Creapure 100%), smakämne, surgörare: citronsyra, L glutamin, taurin, magnesiumoxid, coenzym Q10, naturligt färgämne: betakaroten, vitaminer (L askorbinsyra, DL-alfa tokoferolacetat pyridoxin HCL, tiamin HCL ).

Hur man använder:

Rekommenderad daglig dos: För att ersätta fosfokreatin insättningar för att vara effektiva, är följande cykel rekommenderas:

Laddningsfas: Lös en och en halv av den medföljande dosen dispenser (30 g) i 200 ml vatten mått och och ta det omedelbart en gång om dagen i en månad.

Underhållsfas: Lös ett mått på den medföljande dispensern (20 g) i 200 ml vatten och ta det omedelbart en gång om dagen för önskad tid.

Under laddningsfasen är det rekommenderat att utföra submaximal träning.


Gillar du Infisport Cellular Q10 Powder Citrus 1kg? Kom in i vår simningsektion och upptäck en stor variation av Hälsa och näringprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att simningprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Hälsa och näring är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Infisport Cellular Q10 Powder Citrus 1kg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga