`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Compact Comp 2gr 150 Units

 • Infisport Compact Comp 2gr 150 Units
 • Infisport Compact Comp 2gr 150 Units

Infisport Compact Comp 2gr 150 Units

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Infisport Compact Comp 2gr 150 Units

GLUTENFRI

Kemiskt ren kreatinmonohydrat med en naturlig bindningsmedel:

HÖG ASSIMILATION KREATIN UTAN FÖRORENINGAR

Vi vet att den energi som krävs för att göra mycket hög intensitet insatser och relativt kort varaktighet kommer från ATP reserver och phosphocreatine som musklerna är involverade i arbetet innehåller, men tyvärr är dess koncentration mycket låg och därför utarmning är snabb. När dessa fyndigheter är uttömda, om vi fortsätter med samma intensitet ansträngning, börjar kroppen att få energi genom anaerob vägen (anaerob glykolys), med åtföljande produktion av mjölksyra, vilka villkor både för underhåll av intensitet, liksom varaktighet av arbetet.

Det är väl etablerat att intaget av ökar kreatin både fosfokreatin och kreatin intramuskulära insättningar, som tillåter oss att göra mer intensiva ansträngningar och på ett repetitivt sätt utan en snabb uppbyggnad mjölksyra, en verklig begränsande faktor i hög intensitet aktivitet.

Intaget av 5 gram kemiskt ren kreatin över en månad ökar lagrar muskelkreatin till 30%. Men om detta intag genomförs tillsammans med snabbt absorberas kolhydrater och tränar submaximal träning, kan den totala ansamling öka upp till 60%, med andra ord dubbla beloppet. Detta är på grund av den stimulerande effekten av insulin på transport muskel kreatin och plasma kreatin.

Kompakt innehåller en ny formulering med en mycket kort maltodextrin kedja (glukospolymerer), så att i hög grad ren kreatin som ingår i varje tablett (100% Creapure), transporteras direkt till muskeln.

Därför genom att ta 5 tabletter av Mini dagligen före träning, vi säkerställa maximal absorption av kreatin. Efteråt, för att hålla dessa insättningar, bara ta 3 tabletter per dag. Om en dag finns det ingen träning, bör du också ta den, både i laddningsfasen och underhåll.

Compact innehåller 150 tabletter innehållande ett gram ren kreatin (Creapure 100%) per tablett. Tillsatsen av en naturlig citrondoft förmedlar en angenäm smak när tuggas. Det är tillrådligt att dricka vatten efter intag.

Datablad:

Kreatin tillskott ökar fosfokreatin reserver i muskeln och därför prestationsförmågan på ett naturligt sätt.

Det rekommenderas starkt att vegetariska idrottare tar INFISPORT Compact sedan kreatin finns främst i kött och fisk.

Ingredienser:

Kreatin-monohydrat (1 g) *, bulkmedel (mikrokristallin cellulosa, dextros-monohydrat), arom (citrondoft), syra (vattenfri citronsyra), sötningsmedel (sukralos E955).

(*) Belopp per tablett

Hur man använder:

För ersättning av insättningar kreatin för att vara effektiva, rekommenderar vi användning av följande cykel:

Loading Fas: Ta 5 tabletter om dagen i en månad

Underhållsfas: Ta 3 tabletter per dag under hela fasen. Överskrid inte den rekommenderade doseringen.

Under laddningsfasen är det rekommenderat att du utför submaximal träning.

Näringsvärde:

Belopp per daglig dos (3 5 tabletter) RDA

Kreatin 3 5g


Just nu hittar du, Infisport Compact Comp 2gr 150 Units till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På swiminn, kan du hitta andra grymma produkter i Hälsa och näringkatalogen och speciellt produkter i Aminosyrorkategorin. Vi har ett brett utbud av Aminosyror för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Infisport Compact Comp 2gr 150 Units

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga