`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Creatina Powder 300gr

 • Infisport Creatina Powder 300gr
 • Infisport Creatina Powder 300gr
 • Infisport Creatina Powder 300gr

Infisport Creatina Powder 300gr

Produktbeskrivning Infisport Creatina Powder 300gr

GLUTENFRI

Kemiskt ren kreatinmonohydrat

Kreatin av högsta renhet, FRI av giftigt avfall, som maximerar prestanda.

INFISPORT Kreatin är den renaste och högsta kvalitet kreatinmonohydrat (100% Creapure), fri från tillsatser. Det har visats att kreatintillskott ökar phosphocreatine muskel insättningar, vilket sålunda ökar prestationsförmågan.

I arbetet med maximal intensitet och kort varaktighet (10 12 sekunder), såsom tävlar, hoppa, kasta, styrketräning i gymmet, etc. (och även i lagsporter, som alltid intervallic insatser) Den energi som används av våra muskler kommer källor ATP och fosfokreatin lagras i muskelvävnaden. Vi vet att ATP är den främsta källan till energi som används av muskeln att omvandla denna kemisk energi till mekanisk energi. När muskeln ATP är slut (som förekommer i 4 5 sekunder), måste man återsyntetiseras som förekommer i dessa typer av ansträngningar, med start i fosfokreatin muskel insättningar.

I dessa fall är trötthet i samband med utarmning av muskel phosphocreatine lagring.

Men fosfokreatin insättningar är också begränsade. Därför, när fysisk aktivitet förlängs, blir de ännu mer nödvändigt. Dessutom, om dessa övningar är repetitiva eller intermittent, inte bara kommer mängden phosphocreatine i muskeln vara viktigt, men också dess hastighet av resyntes.

Det är vetenskapligt bevisat att ytterligare intag av kreatin ökar phosphocreatine reserver och därmed den nödvändiga ATP. Resultatet är förbättrad prestanda i hög intensitet och kort varaktighet träning, särskilt om de är repetitiva. Men det är också avsevärt ökar återsyntes av phosphocreatine under viloperioderna, vilket förkortar behövde återhämtningstid.

Av dessa skäl är INFISPORT Kreatin en produkt som ofta används av dem som utövar explosiva sport, samt av idrottsmän som upplever alternerande stunder av maximal ansträngning följt av perioder av återhämtning eller ingen ansträngning. Kreatin tillskott resulterar också i ökad muskelmassa volym. Av denna anledning idrottare som är intresserade av att öka sin muskelvolym på ett naturligt sätt (och i en kort tid), tillgripa kreatintillskott maximal renhet och säkerhet som INFISPORT Kreatin innehåller.

INFISPORT Kreatin finns i burkar innehållande 300 gram kreatin (Creapure 100%).

Datablad:

INFISPORT kreatin ökar phosphocreatine muskel reserver och därför idrottsprestationer.

Dess användning är avgörande för vegetariska idrottare som kreatin finns främst i kött och fisk, med nivåer bland vegetarianer är lägre.

Ingredienser:

Kemiskt monohydrat ren kreatin (Creapure 100%). Innehåller inte några tillsatser.

Hur man använder:

Förberedelser: Lös produkten i 100 200 ml vatten eller juice och drick omedelbart.

För att fylla på glykogen butiker för att vara effektiva, är följande cykel rekommenderas:

Loading Fas: Ta en uppmätt dos per dag under en månad.

Underhållsfas: Ta en uppmätt dos per dag under hela fasen.

Under insugningsfasen, det rekommenderas att du utför submaximal träning.


Vad tycker du om att hitta Infisport Creatina Powder 300gr till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår simningbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Infisport. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Hälsa och näringvaror.

Funktioner Infisport Creatina Powder 300gr

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga