`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Nd3 Citrus Powder 800gr

 • Infisport Nd3 Citrus Powder 800gr
 • Infisport Nd3 Citrus Powder 800gr
 • Infisport Nd3 Citrus Powder 800gr

Infisport Nd3 Citrus Powder 800gr

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Infisport Nd3 Citrus Powder 800gr

INFISPORT ND3

Motverkar UTMATTNING FULLSTÄNDIGT

Ny forskning i träningsfysiologi har visat att under långa pass, när konsumera glykogen, en stor mängd fria radikaler produceras som skadar muskelfibrerna.

Dessutom resulterar detta i en mycket signifikant ökning av metabolisk acidos. Men om stressen är förlängd under en tid, är de egna aminosyror som förbrukas i en grenad kedja (L-leucin, L isoleucin och L valin) och bildar en stor mängd ammoniak på grund av användningen av muskelproteiner som energikälla som bör snabbt bort.

Förbrukningen av grenade aminosyror själva leder till den snabba framväxten av det så kallade centrala trötthet. Dessutom de lägre nivåerna av L glutamin till följd av dess användning som en källa till glykogen och avgiftande ammonium, leda till så kallad överträningssyndrom där funktionerna hos kroppens immunsystemet äventyras.

Som ett resultat av dessa undersökningar har Infisport skapat Infisport ND3, en produkt formulerad med ingredienser som visat sig ha en ergogenic åtgärder. Dessutom, när de används gemensamt i rätt proportioner, de ömsesidigt förstärker själva.

De omedelbara och varaktiga energi effekterna av de olika kolhydrater den innehåller sällskap av outtröttliga effekterna av den förstärkta grenade aminosyror L Leucin, de överträning preventiva effekter och avgiftning tydligt från L glutamin, potenta antioxidativa effekter av vitamin C och E som skyddar mot fria radikaler som bildas under träningen och neutraliseringen av metabolisk acidos genom dess innehåll citrat och citronsyra.

Vidare är innehållet av vitamin B1 och magnesium hjälper omvandlingen av kolhydrater till energi. Vitamin B6 är viktigt för metabolismen av proteiner.

Infisport ND3 kommer i flaskor som innehåller 800 g. med citrussmak. På så sätt kan det blandas i samma behållare med energidrycken rikt på mineraler VITALDRINK.

Infisport ND3 Slido är en ny formulering utvecklats enligt de senaste forskningsrönen om träningsfysiologi.

Dess ingredienser har utformats med ett förhållande där deras effekter förstärker varandra på ett sådant sätt att de ger en snabb energi på grund av sitt innehåll av dextros och glukos polymerer och maltodextrin lidit av olika kedjelängder och innehåller amylopectins.

Det fördröjer uppkomsten av centrala trötthet, avgifta kroppen, stärker immunförsvaret, skyddar muskelfibrer av de negativa effekter som orsakas av fria radikaler som frigörs under träning och neutralisera metabolisk acidos.

Ingredienser:

Långkedjiga maltodextriner, glukospolymerer med olika kedjelängder, dextros amylopectins, grenkedjiga aminosyror (L leucin, L valin, L Isoleucin), L glutamin, äppelpektin (E440i), surgörare: syra citronsyra arom, magnesiumoxid, naturligt färgämne : betakaroten (E160ii), sötningsmedel: sukralos (E955), vitamin C, E, B6 och B1 (askorbinsyra, dl alfa-tokoferolacetat, pyridoxinhydroklorid, tiaminhydroklorid).

Instruktioner:

Lös 3 skopor (60 gram) per 500 ml vatten för en uppfriskande energidryck och angenäm smak. Skaka väl före användning. Drick med intervaller på 15 20 minuter under träning eller tävling. Kan även användas som ersättningsdryck vid slutet av övningen. Lös 3 skopor (60 gram) per 500 ml vatten för en uppfriskande energidryck och angenäm smak. Skaka väl före användning.

Överskrid inte den dagliga liter (6 åtgärder).


Köp Infisport Nd3 Citrus Powder 800gr i Hälsa och näringkategorin från din simningbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Rekuperatorer. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Infisport, på swiminn, kommer du hitta ett brett urval av simningprodukter som också kan intressera dig. Infisport är fokuserat på innovation och förbättring av simningupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Infisport Nd3 Citrus Powder 800gr

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga