`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Ocean sunglasses

Ocean sunglasses Aruba

Ocean sunglasses Aruba

 • Ocean sunglasses Aruba
 • Ocean sunglasses Aruba
 • Ocean sunglasses Aruba

Ocean Sunglasses Aruba

Produktbeskrivning Ocean sunglasses Aruba

ARUBA är Ocean SUP solglasögon gjorda för de vattensportälskare, oavsett professionella eller amatörer, som gillar kitesurfing, SUP eller segling, så säkert och bekvämt som möjligt.

SUP solglasögon med flytande system

Ja, med ett flytande system integrerat i stiften har dessa SUP-solglasögon olika egenskaper:

De är täckta med ett icke-glidande material och en remsa runt halsen för att säkerställa en absolut säkring

ARUBA är flytande solglasögon, tack vare sin ram, som håller swhole solglasögon på vattenytan. Detta är slutändan för den här populära SUP Solglasögon modellen.

Dess ram är exceptionellt bekväm på grund av dess insida vadderade som passar perfekt formen på ditt ansikte, återstående alltid på samma plats, vilket förhindrar vattnet i ögonen.

Ocean har utvecklat dessa SUP-solglasögon med fokus på de mest extrema förhållandena i vilka SUP äger rum.

Dessa SUP-solglasögon har skapats för att klara de mest extrema förhållandena där sport som SUP, kitesurfing eller segling övas.

Dessa SUP-solglasögon erbjuder utmärkta tekniska prestanda, eftersom de har isolerande anti-splash, starkt slagskydd och polariserade linser, oerhört viktigt för en säkerhetspraxis för vattensporter.

SUP solglasögon: träna SUP på ett säkert sätt.

Ocean teamet är medveten om de risker som dina ögon genomgår när du övar sport som SUP, eftersom solstrålar på vattensidan kan orsaka signifikanta synproblem hos en person som finns på tavlan. Det är därför vi har utvecklat polariserad lins med ATOM-system, i dessa SUP-solglasögon, som avsevärt minskar den här skadliga effekten på ögonhinnan.

Förutom polariserade linser med ATOM-system, förmodar denna modell solglasögon, eftersom de innehåller en flytande ram som säkerställer att SUP-solglasögon stannar på vattenytan om de faller i havet.

SUP solglasögon som du letade efter

På vår hemsida kan du välja utformningen av dina SUP-solglasögon: linser revo eller rökt, båda alternativen lika pålitliga och med många färgalternativ för din ram: gul, blå, vit, grön, röd? Vi erbjuder en mängd olika alternativ för att hitta några begränsningar när du väljer dina perfekta flytande solglasögon.

Dessutom ger dessa SUP-solglasögon möjlighet att byta stiftet för ett justerbart gummi runt ditt huvud bekvämt och enkelt, så att du kan njuta av SUPwithout att oroa dig för något annat. Du kommer inte ens att känna att du bär din Ocean!

Specifikationer:

förordning:

Skydd enligt CE EN 1836 och USA ANSI Z80.3

LINS:

W / 6c Cat.3 Rök

UV100% Skydd / CE med ATOM-system

POLARISERAD med ATOM-systemet

HYDROPHOBIC beläggning vattenavstötande

RAM:

TR90

Floaters i armarna

Lättviktigt material

Non-slip gummi spetsar armar

Nosskydd för komfort

REM:

Neopren flyttbar

MATERIAL:

TR90 lättviktigt material


Ocean sunglasses Aruba är en produkt som motsvarar Solglasögonkategorin inom Herrkläder urvalet på din simningbutik online, swiminn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till swiminn communityn. Vad är fördelarna med Ocean sunglasses Aruba? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för simning.

Funktioner Ocean sunglasses Aruba

Rekommenderad användning
Färg
Ålder

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga