`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Powergym

Powergym Metactif 120 Units

Powergym Metactif 120 Units

 • Powergym Metactif 120 Units
 • Powergym Metactif 120 Units
 • Powergym Metactif 120 Units

Powergym Metactif 120 Units

Produktbeskrivning Powergym Metactif 120 Units

METACTIF

Den senaste generationen av Thermogenics och Lipolytics.

Potent ämnesomsättnings AKTIVATOR minskar kropps fetter och ökar ENERGI

BESKRIVNING

PowerGym? S MECACTIF är en andra generations thermogenic tillägg tonic som accelererar ämnesomsättningen och hjälper till att effektivt bränna kroppen fett (1)

Effekterna av METACTIF kan sammanfattas på följande sätt:

1. Accelererar och underhåller metabolisk aktivitet, mycket intressant när på en fettreducering diet. Den termogena effekten ökar basal energiförbrukning. (2)

2. Accelererar lipolys, vilket mobiliserar kroppen? S fetthaltiga avlagringar.

3. Ökar energi och förbättrar uppmärksamhet och koncentration.

METACTIF består av L tyrosin (aminosyra) och kvalitetssäkrad och graderade vegetabiliska koncentrat. Formeln innehåller:

GUARANA; Med tonic och termogena egenskaper. Innehåller koffein och tanniner som bidrar till att minimera känslan av trötthet och för att aktivera ämnesomsättningen.

Citrus aurantium; Synefrin, den aktiva substansen, förbättrar lipolys och ökar värme utgifter genom thermogenesis.

L tyrosin; Är en aminosyra som är viktigt för underhåll och förstärkning av effekten av de andra ingredienserna så att imponerande effekter ses med lägre doser.

SALIX ALBA; Skyddar oss från utsöndring av oönskade prostaglandiner (PGE1).

PASIFLORA; För sin naturliga lugnande verkan.

REFERENSER:

1. Symposium om fetma och sympathoadrenal systemet. Köpenhamn.

2. Toubro S; Astrupa; Breum l: Quaadef; ? De akuta och kroniska effekter av efedrin koffein blandningar på energiåtgång och glukosmetabolism hos människor ?. Forskning Institutionen för Human Nutrition, Köpenhamn, Danmark.

3. Dr Tallås Clouatre: Antifat Näringsämnen

Rekommenderade dagsdosen

Ta från 1 till 2 kapslar per dag 60 minuter innan träning. Ta inte på natten. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Näringsinnehåll

(Per kapsel)

Guarana, Utdrag: 200 mg.

L tyrosin: 150 mg.

Citrus Aurantium, Ext .: 100 mg.

Salix Alba, Utdrag: 50 mg.

Passiflora, Utdrag: 25 mg.

PRESENTATION: burk 120 kapslar

Innehåller extrakt av graderade växter, som säkerställer innehållet av aktiva ingredienser och deras effektivitet.

Vanliga frågor

Har METACTIF testar positivt i dopingkontroller?

Nej, i de relevanta resolutioner som antagits av Consejo Superior de Deportes spanska? (Supreme Sports Council) i Boletín Oficial del Estatado * (BOE), koffein och synefrin katalogiseras som tillåtna ämnen.

Om jag är en nervös disposition är METACTIF rekommenderas?

Nej, eftersom guarana och citrus kan öka din nervös spänning. Vi rekommenderar att du THERMOFAST under dessa omständigheter.

Vilken är den rätta doseringsintervall?

Som i alla termogena sportnäring är dosen beroende på motivet och att svaret kan variera. Doser av tillägget ska börja lågt, inte ta det efter 17.00 och öka dosen var tre, fyra dagar. Om du noterar ett överskott av nervös spänning, måste du minska doseringen

Kan alla ta METACTIF?

Nej, i likhet med andra sportnäring, om du redan har hjärt-, njur- eller lever patologi eller någon annan sjukdom som kräver medicinering, måste du konsultera en läkare som specialiserat sig på idrottsmedicin i förväg.

Kan du ta METACTIF på obestämd tid?

Det? Är inte rekommenderas, är den logiska praxis att ta det för sex till åtta veckor och sedan ta en paus från det av två eller tre veckor. Med denna paus kan vi vara säkra på att produkten fortsätter att fungera som den första dagen.

Hur länge kan METACTIF tas? Har någon viloperiod måste följas?

METACTIF kan inte fattas förrän två månader med en vilotid på minst en månad.

Kan det tas på natten?

Nej, och i allmänhet, alla dessa energisportnäring som innehåller ginseng, guarana eller koffein bör tas under dagen och aldrig på natten eftersom de kan orsaka överaktivitet och överdriven energi vid en tidpunkt när vi borde vila.

När ska Metactif tas före eller efter måltid?

Det kan ses som en tonic trettio minuter före träning eller före måltider, med vatten.

Vilka är skillnaderna mellan Thermofast och Metactif?

Thermofast är en sportbilaga som tillhör den termogena familjen som Metactif, skillnaden ligger i dess sammansättning och effekter.

Thermofast är mindre av en nervsystemet stimulerande, det innehåller, i stället för guarana och tyrosin, gröna och röda teer som är rika på katekiner EGCG som producerar en betydande termogen effekt och innehåller också några intressanta antioxidanter.

Båda sportnäring är utmärkta på att hjälpa i att minska kroppens fett, men Thermofast bättre användas av dem av en nervös disposition.

* Den statens officiella tidning är den officiella register över alla beslut som rör samhällsstyrning i Spanien och släpptes på en daglig basis.


Powergym Metactif 120 Units är den perfekta produkten för att nå dina simningmål. Komplettera din order med andra relaterade Vikt kontrollprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Nutritionprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på swiminn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Powergym som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Powergym Metactif 120 Units

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI