`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sis

Sis Go Hydro Tablet 20 Units 4gr Box 8 Tubes

 • Sis Go Hydro Tablet 20 Units 4gr Box 8 Tubes
 • Sis Go Hydro Tablet 20 Units 4gr Box 8 Tubes

Sis Go Hydro Tablet 20 Units 4gr Box 8 Tubes

Produktbeskrivning Sis Go Hydro Tablet 20 Units 4gr Box 8 Tubes

SiS GO Hydro brustabletter

Låg kalori hög elektrolyt brustablett för att återfukta under träning och tävling:

Tappa enkelt i vatten för att ge en hög elektrolyt drink

Högt i natrium för att bidra till att främja hydrering

När hydrering krävs utan den extra kalorier

Om SiS GO Hydro

SiS GO Hydro representerar en framkant och vetenskapligt baserad formulering som är utformad för att säkerställa att du är effektivt släckt för att producera din bästa prestanda. Som en brustablett som lätt löser sig i vanligt vatten, är det en mycket praktiskt tillvägagångssätt (helt enkelt släppa en tablett i 500 ml vattenflaska) för att se till att alla dina elektrolyt och vätske krav uppfylls i sin enklaste form. SiS GO Hydro är en praktisk strategi för att säkerställa hydrering utan kalorierna.

Varför ska jag ta SiS GO Hydro?

Under måttlig till intensiv träning, kan vi producera 1 2 liter (L) av svett (som innehåller både vätska och viktiga elektrolyter) per timme beroende på de exakta miljöförhållanden. Om sådana vätskeförluster inte ersätts med en lämplig hastighet, sker uttorkning och prestanda kan försämras. I ett dehydratiserat tillstånd, vår kroppstemperatur stiger, våra hjärta räntehöjningar, vi bryter kolhydrater butiker snabbare och vi uppfattar motion för att bli mer intensiv. I grund och botten måste vi arbeta så mycket hårdare bara för att prestera på samma hastighet eller effekt och därmed är uttorkning anses vara en viktig orsak till trötthet. I samband med att upprätthålla vätskestatus, är natrium viktigaste elektrolyten, eftersom det bidrar till att stimulera törst, förbättra vätske smaklighet och främja vätskeabsorption och kvarhållande. SiS GO Hydro uppfyller dina natrium krav på en lämplig mängd (0,7 gram per liter) och koncentration (30 mmol / L) som är vetenskapligt bevisat att producera överlägsen hydrering jämfört med vanligt vatten.

Rekommenderad användning

För att säkerställa hydrering före träning och tävling, konsumera minst 500 ml GO Hydro ungefär 3 4 timmar före ditt evenemang med ytterligare 250 500 ml på 2 timmar före start. Under träning själv, traditionella riktlinjer råder en dricka strategi som förhindrar uttorkning vilket motsvarar> 2% förlust i kroppsmassa. I praktiken ett sådant dricka strategi motsvarar vanligtvis till 500 ml per timme och beroende på miljöförhållanden, kommer din törst sannolikt avgöra om din kropp behöver mer. Om syftar till att kombinera hydrering och energileveranser, kunde SiS GO Energy kombineras med SiS GO Gel och GO Bar räckvidd ger både adekvat kolhydrater och vätska leverans under träning.

Näringsinformation:

Typiska värden: per 100g per tablett 4,5 g

Energi: 817kj / 195kcal 36.8kj / 8.8kcal

Protein 0.0g

Kolhydrat: 0,8 g

varav sockerarter: 0,1 g

Fett: 0.0g

varav mättat fett: 0.0g

Fiber: 0,2 g

Natrium: 30 mmol / l 0,3

Vitaminer och Mineral:

Tiamin: 0.2mg 18%

Riboflavin: 0,3 mg 21%

Vitamin B6: 0,4 mg 29%

Kalcium: 102 mg 5.11mmol / l 13%

Magnesium: 8.1mg 0,66 mmol / l 2%

Zink: 1,3 mg 0,04 mmol / l 13%

Kalium: 65 mg 3.32mmol / l 3%

Ingredienser:

Elektrolyter (38%) (natriumvätekarbonat, natriumklorid, kalciumkarbonat, kaliumklorid, trikalciumfosfat, zinkcitrat, magnesiumkarbonat), citronsyra, sorbitol, inulin, Arom, fläderbär Extract (3%), Stärkelse, Sötningsmedel (Sucralose) , vitaminer (pyridoxinhydroklorid, riboflavin 5 fosfat, tiaminhydroklorid)

Lämplig för veganer.

Förvaras i ett svalt och torrt.

Tillverkad i EU


Vad tycker du om att hitta Sis Go Hydro Tablet 20 Units 4gr Box 8 Tubes till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår simningbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Sis. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Hälsa och näringvaror.

Funktioner Sis Go Hydro Tablet 20 Units 4gr Box 8 Tubes

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Fungerar bra

-

Ideal bra produkt göra en hel del off road ridning

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga