`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Skins

Skins Triathlon Tri400 Shorts

Skins Triathlon Tri400 Shorts

Skins Triathlon Tri400 Shorts

Skins Triathlon Tri400 Shorts

 • Skins Triathlon Tri400 Shorts
 • Skins Triathlon Tri400 Shorts
 • Skins Triathlon Tri400 Shorts
 • Skins Triathlon Tri400 Shorts
 • Skins Triathlon Tri400 Shorts

Skins Triathlon Tri400 Shorts

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Skins Triathlon Tri400 Shorts

Utifrån de 400 viktigaste punkterna är SKINS TRI400 intervall skuren för simning, cykling och löpning komfort.


Dynamisk gradient komprimering hjälper att påskynda din blodflödet för att få mer syre till dina aktiva muskler. Ökad cirkulation hjälper också minska mjölksyra byggs upp, så att du kan tävla hårt från början till slut för att krossa dina tidigare PB.


Använda Elastic Interface Technology är ultralätt TRI400 chamois utformats speciellt för triathleter söker maximal komfort och prestanda.


Strategiskt placerade kol-infunderas tygpaneler mellan låren betyder mindre skav, mer komfort och bättre prestanda under slutskedet av loppet.


Funktioner:


- Mer syre


Dynamisk gradient kompression ökar syrerikt blod leverans till muskler och ger dig mer kraft och uthållighet


- Glid genom vattnet


Värme och tryckimpregnerat TRI400 tyg minimerar drag


- Rid hårdare


Lätt TRI400 sämskskinn ger maximalt skydd med en tunn profil


- Kör fortare längre


Tack vare anti-friktion kol paneler mellan låren


Teknik:


- 400fit:


En super bekväm passform, mer exakt, målinriktad Dynamic Gradient Compression och ett större utbud av benlängder för män och olika kroppsformer för kvinnor


- 50 + UV-skydd:


SKINS föddes i Australien, så vi vet en sak eller två om att utöva oss i solen. Våra tyger har ett UV-skydd 50 +, vilket innebär att du kan komma ut och träna hårdare utan att oroa solen risker.


- Anti-Friction Carbon paneler:


Vänligen lägg ett statiskt block med koden: teknik-friktionsmotverkande-kol-paneler


- Dynamisk Gradient Komprimering:


Ökar syretillförseln till aktiva muskler i rörelse och minskar mjölksyra-syra uppbyggnad för mer effekt och mindre återhämtningstid


- Fukt Management:


Håll dig torr genom avancerad uppsugning är inneboende i alla skinn tyger - fukten dras bort från huden, så att du förblir torr och bekväm


- Muscle Fokus:


Unikt omslag och stödja dina viktiga muskelgrupper för att minska rörligheten och fokusera riktning för mindre vibrationer i musklerna, mindre mjukdelsskador och mindre ömhet efter träning


- Lukt, stank, Pong, lukt, stank Free:


Permanent antimikrobiell behandling avskräcker bakterier genom joniskt absorbera odörframkallande ämnen som normalt förknippas med Lycra slitage. Dessa funktioner är inbyggd i alla våra tyger, så de kan? T någonsin tvättas ut.


- TRI400 Chamois:


Använda Elastic Interface Technology är ultralätt sämskskinn som utformats speciellt för triatleter presenterar skum med hög densitet ger maximalt skydd, expanderar all-vägs stretch elastisk insats och kontrakt med rörelse, vilket eliminerar friktion som du pedalen och strukturerad yta ger optimal fukttransport och komfort


- TRI400 Tyg:


Strategiskt placerade paneler av ultra slät Toray Fabric minimera friktion och ger dig en mer strömlinjeformad profil som du skär genom vattnet.


- Varpstickning:


Tyget i SKINS är varpstickade använder flera fina kvalitet garn för att ge överlägsen prestanda - Varptrikå har ingen naturlig stretch? istället säkerställer spandex mix specifika nivåer av elasticitet och perfekt kontrollerad kompression


Skins Triathlon Tri400 Shorts är en produkt som motsvarar Kostymerkategorin inom Herrkläder urvalet på din simningbutik online, swiminn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till swiminn communityn. Vad är fördelarna med Skins Triathlon Tri400 Shorts? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för simning.

Funktioner Skins Triathlon Tri400 Shorts

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga