`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Swimovate

Swimovate PoolMateLIVE

 • Swimovate PoolMateLIVE
 • Swimovate PoolMateLIVE

Swimovate PoolMateLIVE

Produktbeskrivning Swimovate PoolMateLIVE

Premium design och vibrationslarm, känner surr med PoolMateLive.

Automatisk knä och stroke räkning för varje varv The PoolMateLive har alla våra simma övervakningsfunktioner, inklusive varv, stroke, hastighet, avstånd, kalorier, slaglängd, slag per minut och effektivitet som automatiskt beräknas från dina armrörelser. Förutom uppsättningen av inställda information som visas av PoolMate och PoolMatePro, med nedladdningen klippa PoolMateLive nedladdningar data för varje enskild varv du simma till din dator eller Mac.

Vibrerande larm Våra unika vibrerande larm varnar dig när du har simmade ett visst antal varv, distans eller tidsintervallet en riktigt stor nyhet att hålla koll i poolen.

Stor display tecken med våra största tecken på displayen är lätt att se igenom glasögon så varvantal är synlig på ett ögonkast.

Tuff men elegant The PoolMateLive har en snygg men tuff design med safirglas glas och en keramisk ram så att den står upp till den svåraste simma sessionen och är lämplig för dagligt slitage också.

Lång batteritid, som du kan förändra sig själv Den PoolMateLive har vår längsta batteritid ännu, upp till 2 år. Den levereras med en specialdesignad ryggplatta med en twist off batteri port så att du kan byta batteriet själv hemma när du behöver.

Eventuellt Nedladdnings Vill du hämta dina simma data till datorn? Det är helt upp till dig. Bara köpa nedladdningsklämma för en extra £ 30 och du kan ladda ner till PC eller Mac.

Chrono läge för andra sporter.

Specifikationer:

Batteriets livslängd 6 månader till 1 år *, CR2032, kan bytas av användaren

Lap tecken 8mm hög (dubbelt så stor som den PoolMate)

Vikt 67 g

Diameter ansikte 48mm

Strap passar handleder från 14,5 till 21.5cm

12 månaders garanti

USB nedladdning klipp tillgängliga separat för PC och Mac

Programvara nedladdning från swimovate.com/downloads/

Den vibrerande larm är en sådan ett användbart verktyg och vi tror att det är en av de viktigaste funktionerna. Det finns flera sätt att använda den.

1 Ställ in den att gå ut var 10 varv (eller någon multipel av varv du gillar) och det kommer att försiktigt skaka klockan så att du kan känna pulsen på din arm så att du inte behöver titta på klockan för att se hur många varvar du har simmade.

2, Ställ in den att gå ut varje 100m (eller avståndsintervallet) så att du kan känna surr varje gång du har slutfört detta avstånd.

3 Ställ in den att gå av efter 30 minuter (eller någon lång tidsintervall) så det kommer att varna dig när du har simmade för din tilldelade tid (du kan också använda den i chrono läge på detta sätt när du gör andra aktiviteter).

4 Tänk dig att du vill bada i en takt av 90 sekunder per 100m. Ställ vibrerar alarmet att gå ut varje 90 sekunder (eller någon kort tidsintervall) och känna surr varje 100m. Detta är ett bra sätt att hålla din takt korrekt i ett längre in. Om du känner buzz precis vid 100m vända dig vet att du är på rätt spår (du kan använda detta i chrono läge alltför naturligtvis när man gör andra sporter).

Batteriets livslängd påverkas av hur många gånger du använder den vibrerande larm under din simma. För att öka batteriets livslängd, minska frekvensen av larmet.

Programvara:

Lägga till anteckningar eller redigera data

Välj varje sammanträde och granska i detalj, inklusive enskilda varv och sätter inom simma

Grafisk analys av din stroke räkna, tider, hastighet etc se hur de har förändrats över tiden.

Se hur långt du har simmat denna månad eller år.

Filtrera din simma av stroke typ

Visa dina snabbaste tider, bäst stroke count etc. en överblick.

Rapporter

Spara som CSV, in .tcx- (för import till andra applikationer utbildning och swim.com export

Club läget för att visa flera simmare på en maskin

För bilder och skärmdumpar rulla ner på sidan


Känner du till alla egenskaper som gör Swimovate PoolMateLIVE unikt. Om du är intresserad av Swimovate PoolMateLIVE, bör du veta att denna produkt är tillgänflig i lager just nu hos onlinebutiken swiminn. Vår breda Klockorkollektion kommer se till att du hittar exakt det du söker så att du kan njuta av din simningaktivitet till fullo. Njut av förmånerna av att handla på swiminn och gå med i den största sport communityn.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Swim watch

-

Mycket nöjd.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga