`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

View

View VC510A Platina Corrective Lens

 • View VC510A Platina Corrective Lens
 • View VC510A Platina Corrective Lens

View VC510A Platina Corrective Lens

Produktbeskrivning View VC510A Platina Corrective Lens

Dessa mångsidiga + / korrigerande linser kan sättas in i V 500A Platina goggle, men kan också kombineras med VPS 500A Parts Kit för att anpassa ett par receptbelagda glasögon. Med bara två linser och en VPS 500A rem kit simmaren har en anpassad par glasögon och en helt ny syn under vattnet. Finns i 0,5 dioptrivärden steg från 1,0 till 7,0 och i steg om 1,00 dioptrier 7,0-10,0.

Tillgänglig i steg om 0,5 från 1,0 till 5,0 och i +6,0 också. Med en mängd olika + / dioptrier att välja mellan dessa utan krångel rök eller blå linser är lätta att montera och justera samt vara mycket bekväma med mjuka ögon tätningar. Observera: Om du köper VPS 500 delar kit 2 linser krävs för att slutföra glasögonen.

Funktioner:

Super anti fog behandling

UV Skärskydd

Kudde tätnings typsnitt pad

Finns i vänster och höger

Negativa dioptrier: 1,0-10,0

Positiva dioptrier: 1,0-6,0

Teknik:

Super Anti Fog:

Behandling visningar Super Anti Fog ger ett långvarigt skydd mot imma på grund av svett och värme. Vätning insidan av linserna före användning skapar en film av vatten som säkerställer en tydligt synfält och tillåter behandling för att arbeta effektivt.

TPE Seal:

Visningar hypo allergiframkallande TPE tätningar ger maximal komfort och vattentäthet under längre perioder av användning. TPE tätningar är känslig för huden och kan tillverkas i ett stort antal färgkombinationer, till skillnad från kirurgisk kvalitet silikon.

UVCUT:

Visningar UV Cut-teknik ger överlägset skydd mot skadlig ultraviolett (UV) strålar. Ökad exponering för UV-strålar som skadar huden och ögonen har blivit ett allvarligt problem. UV-skydd ger bättre ögonskydd vid utomhusbruk.


Vänta inte längre utan köp View VC510A Platina Corrective Lens. För ytterliggare frågor angående View VC510A Platina Corrective Lenss egenskaper, kan du kontakta swiminn genom vår kontaktsida. swiminn erbjuder en exklusiv kollektion av Träning för simning och andra fritidsaktiviteter. Vår Träning kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Tillbehörvaror.

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Tabata visa vc510a correcitve goggle - blå

-

dessa är bra för simning i mörker under lång öppet vatten simmar eller tidiga morgnar vid poolen. Tabata tycks ha upphört försäljningen av denna ljusblå lins goggle på de flesta marknader. Det verkar som om bara vissa europeiska länder och Japan har fortfarande blå tillgängliga. rökt lins korrigerande goggle är också en bra produkt, men rökt linser begränsar sikten när du simmar i mörker. korrigeringsutbud dessa linser är bra för nära siktade människor, och anti-fog beläggning är i nivå med andra simglasögon. Det andra stora om Tabata produkt är att vänster och höger linser kan köpas separat. Detta gör att en simmare att sätta ihop ett par glasögon som fungerar för båda ögonen utan att köpa två par glasögon med olika recept, och sedan montering. varför Speedo, tyr, Adidas, etc. tror att alla har samma recept i båda ögonen är svårt att förstå. Slutligen glasögon är bekväma, och tätningarna har pågått en längre tid på dem - år - även med mer eller mindre dagliga simmar i antingen pooler eller öppet vatten.

Glasögon acuaticas

-

Jag köpte den för min fru som är närsynt och är utmärkta. De anpassar sig perfekt till ögat och ser perfekt vid poolen. Det blir mycket viktigt.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga