`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Weider

Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola

Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola

 • Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola
 • Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola
 • Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola

Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola

Produktbeskrivning Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola

Victory Endurance presenterar sin formel Koffein Energi Boost + fast format, den nya energikick Gummies + Caffeine. Idealisk kombination som frukt baserade jelly beans med samma sammansättning i kolhydrater, aminosyror, guarana extrakt, koffein, elektrolyter och vitaminer i våra geler med mer teknisk koffein, energikick Gel + Caffeine.

Ge energi under träning, fördröja trötthet och förbättra prestanda.

Dess formel innehåller:

Mix av kolhydrater: baserad fruktkött (10%), sackaros och glukossirap, kombineras i lämpligt att ge omedelbara energi proportioner och varaktig Koffein och Guarana: ingrediens med beprövad ergogenic åtgärder, det vill säga att förbättra prestanda. På kort sikt, eftersom det stimulerar CNS (centrala nervsystemet) öka vår koncentration, etc. men i själva verket hjälper på lång sikt eftersom: 1) aktiverar metabolismen av fett, det vill säga, vilket underlättar dess användning för energiändamål, vilket förbättrar prestanda eftersom det sparar glykogen; 2) förbättrar muskelsammandragning. L Arginin: En aminosyraföregångare av kväveoxid, en viktig vasodilator som tillåter oss att förbättra transporten av syre och näringsämnen till cellerna. Aminosyra viktigt i processen för att ta bort gifter som genereras under sport.

L Taurin: aminosyra som förbättrar osmoregulation processer, viktigt i uthållighetsidrotter. Förbättrad assimilering av andra näringsämnen och förstärker effekten av koffein.

Elektrolyter: i uthållighetssporter återställa elektrolyt balansen i cellen är viktigt för att producera god muskelsvar. Till detta lägger vi:

Natrium: det viktigaste för sin förmåga att rehydrera cellen. Väsentligt för en väl fungerande muskler.

Kalium: deltar i syra basbalansen, muskelsammandragning och neuromuskulär aktivitet. Det underlättar vätskeansamling.

Klor: kritisk för att upprätthålla vattenbalansen, eftersom det är den som underlättar absorptionen av vätskor.

Vitamin B 6 och B 1: Viktigt i protein och energiomsättning. Kombinerat ingest kan förbättra motorik.

På grund av dess sammansättning, konsistens och utsökt smak energikick + koffein Gummies är gumdrops mer komplett koffein marknaden, vilket i det nya formatet allt du behöver för att inte tappa modet och förbättra resultatet.

Prestanda och energi:

Energi formel av naturliga ingredienser med koffein

Formel Energy Boost + Koffein i fast form

ännu mer naturligt: ​​Guarana extrakt och fruktkött


Gillar du Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola? Kom in i vår simningsektion och upptäck en stor variation av Nutritionprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att simningprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Nutrition är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Weider Victory Endurance Energy Boost Gummies 12 x 64 g Cola

Format
Sporttillskot

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI