Weider Victory Endurance Salt Caps 90 Caps

Weider Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Weider

$ 16.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Weider Victory Endurance Salt Caps 90 Caps

close

Weider Victory Endurance Salt Caps 90 Caps

Weider Victory Endurance Salt Caps 90 Caps

Produktbeskrivning

Salt Mössor, Victory Endurance nya formulering av vitaminer och mineraler, är den mest omfattande formel på marknaden som ger alla elektrolyter och mineraler som behövs för att upprätthålla prestationsförmågan, främja fukt och fylla salterna förlorade under träning.
Natrium: den första av de tre mineraler kallade elektrolyter. Anses vara den viktigaste, är det viktigt att bidra till att upprätthålla hydrering i idrott för sin förmåga att hålla kvar vatten inuti cellen. Det tar del i en väl fungerande muskler.
Kalium är den andra av de tre elektrolyter. Det fungerar på den intracellulära nivå bidrar till surt basbalansen, muskelsammandragning och neuromuskulär aktivitet. Underlättar kvarhållandet av vatten i utrymmena mellan cellerna.
Klor: Den tredje elektrolyt. Det är väsentligt att upprätthålla vattenbalansen eftersom det är det ett som underlättar absorptionen av vätskor. Nödvändig för att upprätthålla matsmältningen av magsyra.
Kalcium: Handlingar som energiomsättning, muskelsammandragning, neuromuskulär aktivitet, nervledning och blodproppar.
Järn: Det är en del av röda blodkroppar och är den centrala atomen av hemoglobin, så det är viktigt i att transportera syre.
Magnesium är involverad i olika processer i samband med utsättning av energi (glykolys och oxidativ fosforylering), i proteinsyntesen, neuromuskulär transmission, elektrolytbalans och bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Jod: Spelar en viktig roll i lanseringen av energi i produktionen av sköldkörtelhormoner och nerv och kognitiv funktion.
Koppar: Indirekt viktigt vid transport av syre som är involverad i järn metabolism. Förutom den ingriper i benmineralisering, i upprätthållandet av kollagen, i den oxidativa metabolismen av glukos och, som en del av superoxiddismutas, är också en kraftfull antioxidant.
Mangan väsentligt och riklig mitokondrier rika vävnader (hjärna, lever, bukspottkörtel, njure) och därför att energiomsättningen.
Selen är en kraftfull antioxidant som en del av glutationperoxidas. Också involverade i metabolismen av sköldkörtelhormon.
Tiamin eller vitamin B1: viktigt i metabolismen av kolhydrater för energiproduktion, exempelvis i Krebs cykel. Skulle kunna förbättra anaeroba tröskeln och kan försämra prestandan underskott.
Vitamin D ökar upptaget av kalcium och fosfor och är involverad i tillväxt och benmineralisering, muskelfunktion och immunsystem.
Salt Caps Med Victory Endurance garanterar den mest kompletta bidrag elektrolyter, mineraler och vitaminer för att upprätthålla din prestation.

Om det du behöver är Weider Victory Endurance Salt Caps 90 Caps, finns det just här och till bästa pris. swiminn har den här och andra simningprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Isotonprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Weider - Nutrition - Isoton

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

imagen

Weider Victory Endurance Salt Caps 90 Caps

$ 16.95

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!