`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon

X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon

 • X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon
 • X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon
 • X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon

X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon

Produktbeskrivning X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon

Steg utöver de nuvarande begränsningarna i fysik? Allt klart framåt! Effektor? Triathlon makt kostym Short - The Effektor? Triathlon Ström Suit garanterar Short mer energi, uthållighet och prestanda i ett triathlon.


Det utnyttjar stora områden av prestationshöjande X-BIONIC Partiell Kompression. Den 3D-BionicSphere System erbjuder optimalt skydd mot överhettning med sin öppna, 3D-struktur. Den innovativa pad säkerställer optimal komfort i sadeln med sitt andas, stötdämpande foder.


Även under extrema belastningar, förblir dynan fjädrande och skyddar den känsliga blygdbenet. Samtidigt, tillåter den smala ergonomisk form mer rörelsefrihet under cykling och löpning.


De stängda zoner på framsidan av Effektor? Triathlon makt kostym skydda Short från kylning motvind. Gjort speciellt för användning i medel-till hög temperatur intervall, shortsen använder banbrytande X-BIONIC Partiell Kompression. Detta utnyttjar fördelarna med kompression utan att man bortser från behovet av kylning. Således är blodflödet till benen optimeras och belastningen på cirkulationssystemet lättad.Teknik:


Neural Response Effect


Partiell Kompression sätter perifera nervceller i en ständig beredskap, optimerar utbytet av nervimpulser mellan muskler och hjärna, ökar muskel reaktioner, sammandragningar och samordning, och minskar risken för skador och utmattning.


3D-BionicSphere System i bröstet


Utan att ge kroppen ett intryck av att det blir kallt, frisk luft från 3D-BionicSphere System i bröstet kyler ner kroppstemperaturen. Luften tempereras inuti kanalerna som fungerar som en sluss. Varm, fuktig luft är anordnad för att använda dynamiken i kroppsvärmen och ersattes sedan med ny frisk luft.


ISO-Pad?


Möjliggör riktad isolering av enskilda kroppsdelar från en kall miljö för att skydda kroppen från att frysa på vintern. Detta är hur det optimerade ISO-Pads? behålla mer kroppsvärmen, vilket är nödvändigt för att garantera den inre organfunktion och skydda kroppsdelar som är känsliga för kyla.


InsulationPads? på den övre låret


Formad som vågor, ligger deras skydd över en stor yta av de mest ytliga lårmuskeln och därigenom bibehålla den nödvändiga värmen närmast kroppen för att bibehålla muskler prestanda.


ISO-axeln?


Den vågliknande struktur ISO-axeln? ligger över axlarna, hålla kroppen varm och skydda mot frossa.


X-BIONIC Partiell Kompression


Ett nytt riktmärke inom komprimeringsteknik. Partiell Kompression av X-BIONIC utnyttjar fördelarna med kompression utan att försumma kylning.


SweatTraps


Trap svett innan du börjar känna det. Svett är wicked bort så det kan avdunsta med värme dynamik. En film av svett - alltför tunn för att vara märkbar - är kvar för att kyla huden.


HeatTransfer Zone


Optimal värmeavledning.


3D-BionicSphere System på baksidan


Garantier effektiv ventilation så fukten snabbt ond och transporteras bort. Ingen svett innebär isolerande luftfickor i vågliknande struktur skyddar mot kyla.


Precision Bike Pad


Innovativ pad med andas, stötdämpande foder. Förblir stabil och skyddar blygdbenet även med extrema påfrestningar. Plus att det ger mer rörelsefrihet under cykling och löpning med sin smala ergonomisk form.


Vänta inte längre utan köp X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon. För ytterliggare frågor angående X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlons egenskaper, kan du kontakta swiminn genom vår kontaktsida. swiminn erbjuder en exklusiv kollektion av Herrkläder för simning och andra fritidsaktiviteter. Vår Herrkläder kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Kostymervaror.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner X-BIONIC Effektor Power Suit Triathlon

Rekommenderad Användning
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga