`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zone3

Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts

Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts

 • Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts
 • Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts
 • Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts
 • Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts

Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts

Produktbeskrivning Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts

Flyt shorts utvecklades först av Zone3 redan 2007. Som de ursprungliga uppfinnarna av denna produkt, Zone3 trodde att det var lämpligt att kalla sitt 5: 3mm tjocklek, smoothskin shorts "originalen". De har åtta års fantastiska recensioner bakom dem och har hjälpt tusentals simmare att förbättra både sin kroppsposition i vattnet och simma teknik.

Shortsen är utformade som ett alternativ till en pull boj. De ger en mer naturlig känsla av flytkraft och tillåter simmare att utveckla sin simning med extra kärnstöd. Den senaste versionen av dessa shorts erbjuder en mer komfort fokuserad linning och uppdaterad grafik.

"The Original" är gjorda av högsta kvalitet smoothskin neopren och är sydd och bundna precis som en triathlon våtdräkt. Shortsen är utformade med hjälp 3mm neopren ner centrum och 5mm neopren ner sidorna. Den 3 mm ger extra flytkraft medan 5mm sidopaneler kompletterar detta genom att främja hip rotation genom varje slag.

Funktioner:

Zone3 är de ursprungliga konstruktörerna av denna produktkoncept.

Hjälpte 1000-tals simmare förbättra sin simma teknik och snabbhet.

Ny komfort fokuserade linningen.

För nybörjare eller mellannivå simmare den viktigaste faktorn som hindrar dem från att simma snabbare är bristen på bålstabilitet och ben sparkar. Sin arm styrka och teknik är bra men eftersom de inte är horisontella på toppen av det vatten de skapar en massa dra och "dödvikt" som gör det mycket svårare att simma effektivt.

Med flyt shorts simmaren kan få mer vana vid simning i rätt horisontell och strömlinjeformad position så att de börjar bygga en "neural mönster" för hur de ska känna i vattnet. Detta gör också att simmaren att koncentrera sig på att göra en effektivare ben sparkar och bättre framåt glid med varje slag, utan att "sjunka ben" känsla.

Med extra flytstöd kan simmaren också fokusera mer på tekniken med sin arm stroke, utan den ständiga kampen för att hålla höfter och ben i en hög position i vattnet.

Resultaten har visat att över tiden en simmare kropp position, fart och uthållighet kan ökas avsevärt genom att träna med flyt shorts.

Lämplig för alla nivåer av triathlet som vill förbättra sin öppet vatten simning teknik samtidigt i en pool. Simmar i en våtdräkt under en triathlon är väldigt annorlunda att simma utan en våtdräkt under en simning ras. Majoriteten av din makt måste härröra från överkroppen medan benen och kärna ger väsentliga kontroll. Dessa shorts bidra till att utveckla din öppet vatten simning teknik medan i poolen, där bär en fullständig våtdräkt skulle antingen vara för varmt eller förbjudits av livgardet.

För användning i öppet vatten utbildning eller tävlingar som ett alternativ till bad i en fullständig våtdräkt (när vädret är tillräckligt varmt!).

Denna produkt har fått hundratals positiva recensioner från simmare som har sett betydande förbättringar i kropps position, hastighet och uthållighet genom att träna med flyt shorts. Trots den stora känsla av att de ger en simmare i vattnet är det bäst att bara använda dessa shorts under vissa simma set snarare än hela sessionen.


Om det du behöver är Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts, finns det just här och till bästa pris. swiminn har den här och andra simningprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Flythjälpande byxorprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Zone3 Buoyancy 5/3 mm Shorts

Längd
Färg

kundens omdömen och frågor (5)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Bra !!!

-

De är också lämpliga för storlek och pris.

Zon 3 neopren shorts

-

Mycket bra, rätt storlek, inga misstag här. Excellent.

Zon 3 neopren shorts

-

Mycket bra, rätt storlek, inga misstag här. Excellent.

Tvivelaktiga livslängd.

-

Artikeln fick snabbare än väntat. Börjar riva i slutet av en vecka grenen att använda ...

Bättre än väntat

-

Jag älskar min zon 3 flyt shorts. Jag använde en dolme och dessa är mycket bättre eftersom jag kan försöka att sparka. Förhoppningsvis med persistens jag kan simma nödvändiga avstånden för längre triathlon. Högt rekommenderad. Säljaren tjänar 5 stjärnor för leverans i tid och ett bra pris. Passformen var som väntat. Jag är 6 ft och 160 lbs. Mediet var det rätta valet. Jag ska köp igen från säljare

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga