`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zone3

Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts

Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts

 • Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts
 • Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts
 • Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts
 • Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts

Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts

Produktbeskrivning Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts

Flyt shorts utvecklades först av Zone3 redan 2007. Som de ursprungliga uppfinnarna av denna produkt, Zone3 trodde att det var lämpligt att kalla sitt 5: 3mm tjocklek, smoothskin shorts "originalen". De har åtta års fantastiska recensioner bakom dem och har hjälpt tusentals simmare att förbättra både sin kroppsposition i vattnet och simma teknik.

Shortsen är utformade som ett alternativ till en pull boj. De ger en mer naturlig känsla av flytkraft och tillåter simmare att utveckla sin simning med extra kärnstöd. Den senaste versionen av dessa shorts erbjuder en mer komfort fokuserad linning och uppdaterad grafik.

"The Original" är gjorda av högsta kvalitet smoothskin neopren och är sydd och bundna precis som en triathlon våtdräkt. Shortsen är utformade med hjälp 3mm neopren ner centrum och 5mm neopren ner sidorna. Den 3 mm ger extra flytkraft medan 5mm sidopaneler kompletterar detta genom att främja hip rotation genom varje slag.

Funktioner:

För nybörjare eller mellannivå simmare den viktigaste faktorn som hindrar dem från att simma snabbare är bristen på bålstabilitet och ben sparkar. Sin arm styrka och teknik är bra men eftersom de inte är horisontella på toppen av det vatten de skapar en massa dra och "dödvikt" som gör det mycket svårare att simma effektivt.

Med flyt shorts simmaren kan få mer vana vid simning i rätt horisontell och strömlinjeformad position så att de börjar bygga en "neural mönster" för hur de ska känna i vattnet. Detta gör också att simmaren att koncentrera sig på att göra en effektivare ben sparkar och bättre framåt glid med varje slag, utan att "sjunka ben" känsla.

Med extra flytstöd kan simmaren också fokusera mer på tekniken med sin arm stroke, utan den ständiga kampen för att hålla höfter och ben i en hög position i vattnet.

Resultaten har visat att över tiden en simmare kropp position, fart och uthållighet kan ökas avsevärt genom att träna med flyt shorts.

Lämplig för alla nivåer av triathlet som vill förbättra sin öppet vatten simning teknik samtidigt i en pool. Simmar i en våtdräkt under en triathlon är väldigt annorlunda att simma utan en våtdräkt under en simning ras. Majoriteten av din makt måste härröra från överkroppen medan benen och kärna ger väsentliga kontroll. Dessa shorts bidra till att utveckla din öppet vatten simning teknik medan i poolen, där bär en fullständig våtdräkt skulle antingen vara för varmt eller förbjudits av livgardet.

För användning i öppet vatten utbildning eller tävlingar som ett alternativ till bad i en fullständig våtdräkt (när vädret är tillräckligt varmt!).


swiminn, visar vi alla Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shortsegenskaper. I vår simning butik kan du hitta olika storlekar på Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts och ta del av våra andra erbjudanden på simningutrustning.

Funktioner Zone3 Buoyancy Aerodome Elite 5/3 mm Shorts

Längd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

På toppen !!!

-

Jag går perfekt! Mer hiss, rekommenderar jag!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga