`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zone3

Zone3 Vanquish 2015

Zone3 Vanquish 2015

Zone3 Vanquish 2015

Zone3 Vanquish 2015

 • Zone3 Vanquish 2015
 • Zone3 Vanquish 2015
 • Zone3 Vanquish 2015
 • Zone3 Vanquish 2015
 • Zone3 Vanquish 2015

Zone3 Vanquish 2015

Produktbeskrivning Zone3 Vanquish 2015

Med att Vanquish förra säsongen vann den prestigefyllda BEST ON TEST-utmärkelsen med 92% betyg från 220 Triathlon, visste vi att det skulle bli svårt att göra en våtdräkt bättre. Men ... tack vare en avancerad design och innovativt tänkande är vi mycket glada att säga att vi känner att den nya Vanquish utan tvekan har blivit den smalaste, mejaste och snabbaste våtdräkten som någonsin har gjorts.

Vi är glada att meddela att sedan den här produktbeskrivningen har skrivit den största triatlonmagasinet i USA, TriathleteTM, har granskat den nya versionen av Vanquish och har klassificerat den med "BEST IN CLASS" -prisen för 2016, vilket är en banbrytande prestation och visar kvaliteten på denna produkt.

Svaret från topptränarna som har testat våtdräkten har varit överväldigande med många av dem som håller med om att Vanquish tar prestanda och komfort till nya nivåer och är otroligt snabb. Zone3s grundare, James Lock, har skapat våtdräkter sedan han startade konceptet för varumärket 2006 och förkunnar stolt att detta är den bästa våtdräkten han någonsin har designat. Detta har säkerhetskopierats av ett antal pro-idrottare som bär kostymen den här säsongen, till exempel Olympian Gill Sanders och Rachel Klamer.

Under de senaste sex åren har Vanquish gjort sitt namn med sin extrema flexibilitet, maximala flytkraft och totala komfort. Det har blivit inte bara valet av elitidrottare utan också några av de mest erfarna, oavsett badförmåga. Ironman distansidrottare älskar dräkten för dess höga nivåer av komfort och flexibilitet runt axlarna och Sprint / olympiska distansidrottare för sin hastighet och mega flytkraft.

Så mycket tanke, design och testning har gått in i denna produkt att vi känner att vi måste berätta om varje detalj så att det blir lättare att känna fördelarna när du börjar simma med den. Vi förstår dock att det är mycket information att läsa så att du alltid kan titta på vår e-handelsvideo för en snabb sammanfattning.


Funktioner:

Dräkten är utformad för att se till att axlar, armar, övre rygg och lats är så flexibla som möjligt och sedan kombineras detta med några av världens mest livliga material runt fyrdukar, höfter och glutor.
Vår högt berömda ultratunna axelpanel i ett stycke har nu utökats från mitten av bröstet till mitten av ryggen. Du kan se en plan planritning av den här panelen för att visa hur mycket obegränsad flexibilitet kostymen erbjuder runt armar och axlar.
Förlängningen av detta område i kombination med bristen på sömmar gör dräkten extremt bekväm, möjliggör förbättrad bröstutvidgning och möjliggör en högre armbågefunktion i vattnet. Så snart du tar på dig denna kostym kan du känna skillnaden.
Fokuset på att säkerställa maximal flexibilitet gör att du kan öka ditt avstånd per stroke, spara energi och minimera risken för axelskador. Den här panelen är bara 1,5 mm tjock och tillverkad med Yamamotos premium # 40 SCS som är ett av de lättaste och högsta stretchmaterialen som finns tillgängliga.
Vi har utvidgat området med samma hög stretch tyg över axelbladen och från underarmen ner till höften. Detta är 2mm # 39 Gunmetal SCS som används under armarna du kan se på våra produktfoton. Detta material är mycket mjukt och är också mycket flexibelt men hjälper samtidigt till att bibehålla dräktens struktur under en längre tid. Paneldesignen hjälper verkligen till att maximera framdrivningen du kan uppnå med varje slag och säkerställer en fluidrulle med varje armdrag.
Ny design på bröstpanelen fortsätter den fokuserade höft- och kärnkraft upp genom torso till mitten av bröstet med 5 mm Yamamoto Aerodome. Detta fungerar som en rullstång som hjälper till att främja den väsentliga torso-rotationen mellan varje slag, hjälper till att synas under simningens navigering och håller upp värmen i kroppen.
Höft- och kärnområdena består av en kombination av tre olika material, var och en med en tjocklek på 5 mm, vilket är den maximala tillåtna enligt ITU-reglerna.
Ny ultratunn laserskuren halspanel: Komforten maximeras ytterligare med vår innovativa nya 1mm gjutna krage som är så mjuk och lätt att du ifrågasätter om du ens har din våtdräkt på! Det ger en hårdare passform på kroppen utan att känna obehag runt halsen. Så fort du provar denna unika design kanske du aldrig vill ha någon annan våtdräkt igen.
Sensory Catch Panel: Aeroforce-tyg används på underarmarna för att ge en bättre känsla och fångst i vattnet. I stället för ett traditionellt gummityg använder Vanquish ett dubbelt lager av högpresterande, vattenavvisande Lycra-baserat tyg. Detta minskar för det första armtröttheten, eftersom det inte är lika mycket flytmotstånd under slagfångstiderna utan också låter simmare förbättra sin effektivitet i vattnet. Inget vatten kan komma in i dräkten men du kommer att känna kylan i vattnet på underarmens panel som hjälper till att rikta in din hand och underarm under stroke för att ge mer framdrivning och även en mer naturlig känsla simma. Ref # 3
Kvinnors specifik passform designad för att passa perfekt runt höfterna, midjan och bröstet.
Innovativt Silk Fit innerfoder som används på kroppen och benen för att få kostymen att känna sig extremt bekväm bredvid huden och också göra att dräkten dras på enklare än någonsin tidigare.
Aqua dynamisk 'SCS' Nano-beläggning appliceras på neopren vilket innebär att det nästan inte finns något drag genom vattnet.
Vårt varumärke Pro Speed CuffsTM på armar och ben för snabb borttagning efter simningen för att säkerställa de snabbaste övergångarna, vilket sparar livsviktig tid på alla banor.
YKK-dragkedja nedåt vilket gör att kostymen är lätt att ta på och ta av, men också med en uppåtriktad dragkedja design tillgänglig.
Kombinera våra erkända lila manschetter med snygg grafitneopren på armarna och guld- och pistoltoner för en exklusiv look. En kostym som ser ut att leva upp till sin legendariska prestanda.


Köp dina favorit Våtdräkter och tillbehörmodeller och njut av simning. Du har rätt att returnera varan inom 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp av Zone3 Vanquish 2015. Om du har några frågor angående ditt köp av Zone3 Vanquish 2015, kontakta vårt professionella simningteam via telefon eller email.

Funktioner Zone3 Vanquish 2015

Kön
Ålder
Typer av ärmar
FINA-godkännt
Recommened nivå
Plats blixtlås
Rekommenderad Användning

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga