up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Aquaman

Aquaman Bionik

Aquaman Bionik

Aquaman Bionik

Aquaman Bionik

plus
  • Play videoAquaman Bionik
  • Aquaman Bionik
  • Aquaman Bionik
  • Aquaman Bionik
  • Aquaman Bionik

Aquaman Bionik

Produktbeskrivelse Aquaman Bionik

Nytt utseende for å gå med mye for pengene! Uten tvil den beste våtdrakt for pris på markedet! Det tilbyr triatlon en våtdrakt av høyeste kvalitet med en rimelig prislapp.


Spesifikasjoner:


Våtdrakt har en klassisk begrep, betyr tekstil på innsiden, og på utsiden er laget av det japanske neopren Yamamoto # 39, med en SCS belegget også dekker hele utsiden.

Nakke, skuldre og armer er Yamamoto GIGA # 40 neopren. Ikke noe annet våtdrakt på markedet tilbyr denne kombinasjonen av neopren for the price!

Skuldrene er også svært fleksibel og gi rom for utmerket utvalg av bevegelse.

Drakten er også laget med siste aquaman innovasjoner som Revolving Collar og blitssystem som bidrar til å sterkt begrense muligheten for gnagsår. Underarmene har "Aero Design Propeller" for å gi en bedre fangst av vannet under trekking fase av slag.

Som alle aquaman modeller, glidelåsen på baksiden kan åpnes fra bunn til topp.

Bigger borrelås bak nakken for enklere nedleggelse.

Hofter roll kontroll Aquaman har lagt et panel av Rubber Dome til hoftene å hjelpe flotasjon og balanse når du er på din side.


Hva synes du om å finne Aquaman Bionik med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår svømming butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Aquaman. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Drakt og komplementer artikler.

Spesifikasjoner Aquaman Bionik

Anbefalt nivå
Typer av ermer
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
FINA Godkjent
Glidelåsposisjon

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up