`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Cressi

Cressi Flash

  • Cressi Flash
  • Cressi Flash

Cressi Flash

Produktbeskrivelse Cressi Flash

Vernebriller med separate øye-stykker, karakterisert ved nærværet av et elastisk element i konstruksjonen som gjør det mulig for perfekt tilpasning til et stort antall ansikts profiler. Linser er litt buet på den ytre profi le, gir maksimal synlighet. Splintsikre linser med ripebehandling og UV beskyttelse, samt interne anti dugg behandling. Indestructible, micrometrically justerbare spenner. Mulighet for umiddelbart å erstatte spenne stropp struktur med andre modeller fra Cressi rekkevidde.

Kjenner du alle funksjonene til Cressi Flash? Hos swiminn velger vi svømming artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Utstyr artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Briller kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Cressi er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av svømming ekspertene!

Spesifikasjoner Cressi Flash

Skjønn
Alder
Type nesebro
Linse
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Gode briller

-

Utmerkede briller, de tilpasser seg veldig godt og er veldig komfortable, de er også ideelle for klare og overskyede dager.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk