`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Finis

Finis Duo

Finis Duo

Finis Duo

Finis Duo

  • Finis Duo
  • Finis Duo
  • Finis Duo
  • Finis Duo
  • Finis Duo

Finis Duo

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Finis Duo

Duo er en MP3-spiller designet for svømmere som tilbyr den høyeste lydkvalitet uten bruk av ørepropper. Duo benytter en slank, to stykke design og beinledning lydoverføring til å levere krystallklar lyd gjennom kinnben til det indre øret. En integrert klipsdesign sikrer Duo å stirre stropper til å hvile på kinnbena for en komfortabel og strømlinjeformet passform. En forenklet grensesnitt tilbyr fire knapper for enkelt å navigere mellom sanger, podcaster, lydbøker og andre støttede lydfiler. Duo støtter ubeskyttet MP3 og WMA-filer. Den magnetiske USB-dokkingstasjonen åpner for universell dataoverføringer og lading. Enheten tilbyr 4 GB flash-minne og et Lithium Ion oppladbart batterilevetid på opptil 7 timer.

EGENSKAPER OG FORDELER:

Benlednings lydoverføring.

Utrolig klar lyd i vannet uten bruk av ørepropper

Støtter MP3 og WMA lydformater.

Kompatibel med iTunes; lytte til musikk, lydbøker, podcaster og mer

4 GB lagringsplass.

Butikker ca opptil 1000 sanger eller 60 timer med avspilling

INTEGRERT CLIP DESIGN.

Sikrer at enheten skal goggle stropper til å hvile på kinnbena for en komfortabel og strømlinjeformet passform

Oppladbare litium ion batteriet.

Opptil 7 timers batterilevetid

VANNTETT IPX8 til 3 meter og 30 minutter.

Lyden er tydeligst når nedsenket i vann

Gullbelagt tilkobling PINS.

USB magnetisk dokk gjør det mulig for rask opplasting og lading samtidig forhindre korrosjon i vannet


Ønsker og kjøpe Finis Duo? Ingen videre søking er nødvendig! swiminn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Lyd modeller. Oppdag våre nye Elektronikk kampanjer på swiminn. Laget av Finis, kommer dette Lyd produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Finis Duo

Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (12)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Elsker det!

-

Elsker det, vi er ikke proffe svømmere, vil bare svømme runder regelmessig der vi bor. Dette gjør det så morsommere, flott lyd, flott produkt! Håper det vil vare lenge!

Finis duo

-

Kom veldig raskt. Lyden er bra for øyeblikket selv kjøres med den. Kan anbefale dette.

Fantastisk ferdig duo

-

Jeg visste allerede at neptune-spilleren var ferdig med lyden og også klar under vann. Laste inn musikk veldig enkelt. Vel, jeg anbefaler det til alle som liker å svømme i musikk.

Finis duo

-

Produktet er feilfritt, bare slipp filene i spill og spill på en gang. Jeg hadde den samme første generasjonen, og den varte i 9 år. Jeg kjøpte dette med lukkede øyne. Den er veldig enkel å bruke, og har et ladestativ. Han kom til Hellas i løpet av en uke etter bestilling og hadde en feilfri emballasje for ikke å treffe. Den var pakket inn i bobleplast og i en annen eske. Jeg har virkelig ingen grunn til ikke å anbefale dette produktet eller handle til andre.

Godt produkt

-

God lyd, god produktkvalitet, kom raskt.

Jeg anbefaler det!

-

De kom ganske raskt, kjøpte det samme i Ukraina, mye dyrere, og kantene på kabelen ble ikke forsterket, så det brakk veldig raskt ... Alt virker fint med disse! Lyden er super, litt ikke veldig praktisk knappfunksjonalitet, men for svømming super!

Rått

-

Flott produkt. Enkel å sette opp og enkel å bruke. Fantastisk lyd når du svømmer omganger. Anbefaler alle som kjøper dette produktet.

Fungerer fantastisk

-

I begynnelsen må du finne ut hvordan det passer best, tar noen minutter. Det er morsomt og enkelt å bruke, og forbindelsen med MAC fungerer fint. Ville kjøpe det igjen!

Utmerket produkt

-

Veldig bra produkt å følge min svømmepasine, jeg hadde brukt det før :)

Finis duo

-

Dens store, overrasket over lydkvaliteten under vann ... veldig fornøyd med det

Fungerer, men med en masse triks

-

Lyd er ikke HD, men god til bassenget og havet. Volum er ikke verktøy høy, men bare enought. Problemet er å sette det i Google Disk, fordi deres thikness gjøre vann kommer inn

Finis duo

-

Det er kjempeflott. God lydkvalitet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk