up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Mako

Mako Aumakua Button

Mako Aumakua Button

Mako Aumakua Button

Mako Aumakua Button

plus
  • Play videoMako Aumakua Button
  • Mako Aumakua Button
  • Mako Aumakua Button
  • Mako Aumakua Button
  • Mako Aumakua Button

Mako Aumakua Button

Produktbeskrivelse Mako Aumakua Button

Du trenger ikke å ha en perfekt kropp til å se flott ut i en Aumakua. Kuttet er sporty, men likevel feminin, og tilbyr komfort og ytelse for alle dine økter.


Den store åpen rygg og kutt over hoftene av drakten gi den følelsen av å være nesten en bikini. Den slanke stropper tillater en utrolig frihet av bevegelse samtidig opprettholde god støtte.


10 forskjellige design for å passe alle dine sinnsstemninger!

Vi har laget 10 forskjellige design slik at om du er intro eller extraverted du vil være sikker på å finne noe som passer din smak og personlighet. Fra "Flashy" til "Muzik" ikke glemme "Grey Scale" kan du stikke ut eller blande-in avhengig av humøret ditt.


Levetid

Den Aumakua er laget av vår Endurotek materiale, en sammenslutning av polyester og resultatet, som er ekstremt klor resistent og trykkeriet har blitt grundig testet for å garantere fargen-hurtighet over tid. Dette er grunnen til at Aumakua har en bemerkelsesverdig levetid, både i form av klor motstand og også livligheten i farge.


Mako Aumakua Button er et produkt som samsvarer til den Badetøy kategorien innen Badetøy til dame utvalget på din svømming butikken, swiminn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av swiminn. Hva er fordelene med Mako Aumakua Button? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for svømming.

Spesifikasjoner Mako Aumakua Button

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Super badedrakt!

-

Super passform og vakre friske farger!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up