up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Mako

Mako Aumakua Union

Mako Aumakua Union

plus
  • Play videoMako Aumakua Union
  • Mako Aumakua Union
  • Mako Aumakua Union

Mako Aumakua Union

Produktbeskrivelse Mako Aumakua Union

(Aumakua er en Hawaiian gud som ofte tar form av en hai og whos rolle er som en beskytter.) Du vil bli blåst bort av kutt og design av våre kvinners badetøy Du trenger ikke å ha en perfekt kropp for å se flott ut i en Aumakua . Kuttet er sporty ennå feminine, og tilbyr komfort og ytelse for alle dine økter. Den store åpne tilbake og skjære over hoftene av drakten gir det en følelse av å være nesten en bikini. Den slanke stropper tillate en fantastisk bevegelsesfrihet samtidig opprettholde god støtte.


Livstid:

Den Aumakua er laget av vår Endurotek materiale, en sammenslutning av polyester og PBT, er at svært klor resistent og utskrift har blitt grundig testet for å garantere fargeekthet over tid. Dette er grunnen til Aumakua har en bemerkelsesverdig levetid, både i form av klor motstand og også livlighet av farge.


Mako Aumakua Unioner perfekt for å fullføre ditt svømming utstyr. I vår nettbutikk swiminn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på swiminn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett svømming butikk kan du finne andre svømming produkter som supplerer Mako Aumakua Union.

Spesifikasjoner Mako Aumakua Union

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up