`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sailfish

Sailfish Comp

Sailfish Comp

  • Sailfish Comp
  • Sailfish Comp
  • Sailfish Comp

Sailfish Comp

Produktbeskrivelse Sailfish Comp

Herre Tritop Comp.

Nyskapende, tettsittende triatlon topp.

Ingenting fascinerer deg mer enn Sprint og olympiske avstander: Hvert sekund teller og det er ingen tid å miste på utstyrsproblemer. Grunn til å velge seilbåten Trisuit Pro.

Denne drakten er laget av fjær lett og vannavstøtende Aqua Tech-materiale og er utrolig behagelig å bære takket være den perforerte, lette og ergonomisk formede puten som er laget av hurtigtørrende antibakteriell mikrofiber. Andre detaljer, som den flate, elastiske logoen med silkevev , som sikrer et tett grep på beinet, bidrar til ergonomisk design i første klasse.

Seilfisken Trisuit Pro er også ideelt tilpasset de anatomiske forskjellene mellom menn og kvinner. En omvendt glidelås på ryggen sikrer lett åpning for menn, mens den åpne kryssryggen sørger for en kroppssoneorientert passform med høyeste komfortnivå for kvinner.

Dette er en konkurranse dress bygget for profesjonell idrettsutøver, designet for å gjøre deg raskere!

sammensetning:

80% polyamid.

20% elastan.


Hva synes du om å finne Sailfish Comp med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår svømming butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Sailfish. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Badetøy til herrer artikler.

Spesifikasjoner Sailfish Comp

Skjønn
Alder
Plaggtype
Typer av ermer
Anbefalt bruk
Glidelåslengde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk