`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Trey

Trespass Trey

  • Trespass Trey
  • Trespass Trey
  • Trespass Trey

Trespass Trey

Produktbeskrivelse Trespass Trey

De Trey guttenes badebukse er en enkel stil, men tilbyr komfort både inn og ut av vannet. Designet med en indre mesh bukser som gjør at luften kan strømme, shorts har en elastisk midje for en sikker passform.

Disse shorts er undervurdert og lett sammen til sin stil. Så når sommeren kommer, vil han være klar for stranden, og selv om det ikke er sol ute, kan han alltid hodet til den lokale bassenget.

Egenskaper:

Gutter svømme shorts

Elastisk waistInner mesh bukse

spesifikasjoner:

Stoffkvalitet:

100% polyamid Taslan

Mesh 100% polyester


Alle svømming produktene i kategorien Strand badetøy har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos swiminn kan du finne en full katalog over Badetøy til barn produkter fra Trespass. Prisene på Trespass Trey er 9.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Trespass Trey

Skjønn
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk