up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Caipirinha Pro Resist

plus
  • Play videoTurbo Caipirinha Pro Resist
  • Turbo Caipirinha Pro Resist

Turbo Caipirinha Pro Resist

Produktbeskrivelse Turbo Caipirinha Pro Resist

Denne Turbo-drakten er spesialdesignet for svømming. De brede stroppene gir en total bevegelsesfrihet, og samtidig et bedre grep enn den tynne stroppen. Brede stropper utøver ikke så mye press på kroppen og kan være mer komfortable. Det er laget med det beste stoffet i markedet med et dobbelt fôr foran. Det er motstandsdyktig mot klor fra bassenget og mot UV-stråler. Og av denne grunn vil intensiteten i fargene forbli uforanderlig med tidenes gang. Det regnes som en av de tøffeste badedraktene i verden.
Funksjoner:
Forsterkede sømmer
Brede stropper
Full foring
Motstandsdyktig mot klor
Slitesterke farger
spesifikasjoner:
Sammensetning: 55% polyester PBT, 45% polyester
Anbefalt bruk:
Perfekt drakt til trening på daglig basis. Takket være den store tilpasningsevnen til kroppen, drar den ikke vann når du svømmer og gjør det til et veldig behagelig alternativ for regelmessig bruk. Den brede stroppen utøver mindre trykk på skuldrene og unngår gnaging i tilfelle badedrakten er tett på kroppen.


Hvis du er ute etter Turbo Caipirinha Pro Resist er du heldig. I vår svømming butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst swiminn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Badetøy til dame produkter. swiminn tilbyr et eksklusivt utvalg av Badetøy for ulike typer aktiviteter. Vår Badetøy er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Turbo Caipirinha Pro Resist

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up