up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Turbo

Turbo Kriptonite

Turbo Kriptonite

plus
  • Play videoTurbo Kriptonite
  • Turbo Kriptonite
  • Turbo Kriptonite

Turbo Kriptonite

Produktbeskrivelse Turbo Kriptonite

Turbo REVOLUTION-badetøy er laget med samme stoff som vannpolo-bukser, så dette er en veldig sterk og langvarig badedrakt. Den har forsterkede sømmer og tynne fleksible lycra stropper for styrke og komfort. Denne badedrakten er designet for to ganger daglig bruk.

Denne fargerike badedrakten gir en virkelig behagelig passform for damer og jenter. Fargene vil holde seg levende for sin levetid, og den har sikre, flatlåste sømmer. Den er fullstendig foret foran for å sikre at den ikke ser gjennom. De tynne stroppene gir større bevegelse og hjelper deg med å få bedre solbrunning. Stoffet er veldig langvarig, det går ikke baggy og taper dets elastisitet. Gir langvarig farge- og klorresistens.

Turbo bruker verdens hardeste anti klor stoff. Bevist å vare i et tøft klor miljø. Dette badetøy er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det ikke vil gni på grunn av sin behagelige passform. Dette badetøy er perfekt for svømming, vannpolo, dykking og mange andre vannsport. Komfort og passform av en Turbo badedrakt er som ingen andre.

Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, det er nå utvilsomt et av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere. dykkere, synkroniserte svømmere og vannpolo lag rundt om i verden.


Turbo Kriptonite har Turbo offisiell garanti fra produsent. Som en Turbo offisiell forhandler er alle våre tilbud svømming artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I swiminn er vi dedikert til å velge høykvalitets Badetøy til barn produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Badetøy artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Turbo Kriptonite

Farge
Skjønn
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott badetøy

-

takk for rask levering, jeg likte produktet også som datteren min.

Piggy kostyme jente

-

Vakker drakt og utmerket kvalitet. Ankom etter planen

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up