up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Pop

Turbo Pop

plus
  • Play videoTurbo Pop
  • Turbo Pop
  • Turbo Pop

Turbo Pop

Produktbeskrivelse Turbo Pop

Denne fargerike damer og jenter badedrakt tilbyr en virkelig behagelig passform. Fargene vil bli levende og det har sikker, flat låste sømmer. Det er fullt foret i front for å sikre at det ikke se gjennom. De tynne stropper tillate større bevegelse og hjelpe deg å få en bedre sun tan. Stoffet er svært langvarig, vil ikke det gå posete og mister sin elastisitet. Tilbyr langvarig farge og klor motstand.


Turbo bruker verdens tøffeste anti klor stoff. Vist seg å vare i en sterke klor miljø. Denne badetøy er ideell for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det vil ikke gni på grunn av sin behagelig passform. Denne badetøy er perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsport. Den komfort og passform av en Turbo badedrakt er som ingen andre.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere. dykkere, synkronsvømmere og waterpolo lag rundt om i verden.Spesifikasjoner:


Stoff Innhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Kjenner du alle funksjonene til Turbo Pop? Hos swiminn velger vi svømming artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Badetøy til dame artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Badetøy kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Turbo er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av svømming ekspertene!

Spesifikasjoner Turbo Pop

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

5 stjerner

-

Upåklagelig. Bruk størrelse opp. 1,63 cm, 58 kg, jeg bruker vanligvis 36 og M, men i dette merket må det være størrelsen over L. Det tok litt tid å levere ...

Se gjennom turbo-badedrakt

-

Utmerket kvalitet, det indre fôret er ikke bra fordi det går i stykker etter kort tids bruk, men badedrakten kan fortsette å brukes i flere år.

Costume pop turbo

-

Kvaliteten på drakter Turbo er stykke; resistent mot klor vil ikke falme, og de utvide selv etter mange vask. Oppmerksomhet til størrelse: det er lurt å kjøpe en størrelse større enn du vanligvis bruker siden de spanske størrelser er forskjellig fra italiensk (f.eks jeg bruker vanligvis en S, men i dette tilfellet jeg bestilte en tg M..)

Størrelse

-

vanligvis kledd i klær, men med en 40/42 Turbo ta en M ... perfekt!

Liten størrelse

-

Kvaliteten er god og som det ser ut på bildet, men størrelsen er for liten. Bruk en størrelse 36, jeg måler 1.73cm og jeg kjøpte XL størrelse og er svært liten både i lengde og bredde. Hvis det hadde vært mer størrelsen det hadde kjøpt tilbake.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up