up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Queen Of Hearts

plus
  • Play videoTurbo Queen Of Hearts
  • Turbo Queen Of Hearts

Turbo Queen Of Hearts

Produktbeskrivelse Turbo Queen Of Hearts

Denne fargerike Turbo vannpolo kostymen gir en virkelig behagelig passform. I damer og jenter størrelser, har den sikre, flatlåste sømmer. Den er fullforedret på forsiden for å sikre at den ikke ser gjennom og for å legge til styrke. Hele ryggen er lukket med en solid, spesialisert glidelås. Den er spesielt designet for vannpolo, da det er svært vanskelig å gripe. Langvarig stoff, langvarig farge og klorbestandig.

Turbo bruker verdens hardeste anti klor stoff. Bevist å vare i et tøft klor miljø. Dette badetøy er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det ikke vil gni på grunn av sin behagelige passform. Dette badetøy er perfekt for svømming, vannpolo, dykking og mange andre vannsport. Komfort og passform av en Turbo badedrakt er som ingen andre.

Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, det er nå utvilsomt et av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere. dykkere, synkroniserte svømmere og vannpolo lag rundt om i verden.

spesifikasjoner:

Stoffinnhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Hos swiminn er vi dedikerte til å lage høykvalitets svømming produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Turbo Queen Of Hearts? Du er heldig siden swiminn i Badetøy til dame katalogen og Badetøy kategorien tilbyr vi andre svømming produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Turbo Queen Of Hearts

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Robust trøye

-

Som beskrevet og laget i Spania: flott for karbonavtrykket!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up