up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Rainbow

plus
  • Play videoTurbo Rainbow
  • Turbo Rainbow

Turbo Rainbow

Produktbeskrivelse Turbo Rainbow

Dette fargede Turbo-vannpolo-kostymet gir en veldig behagelig passform. I størrelser for damer og jenter har den sikre, flate låste sømmer. Den er helt foret foran for å sikre at den ikke ser gjennom og for å gi styrke.
Hel rygg er lukket med en solid, spesialisert glidelås. Den er spesielt designet for vannpolo, da den er veldig vanskelig å ta tak i. Langvarig stoff, langvarig farge og klorbestandig.
Turbo bruker verdens tøffeste anti-klorstoff. Påvist å vare i tøffe klormiljø. Dette badetøyet er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet, da det ikke vil gni på grunn av dets behagelige passform. Dette badetøyet er perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsport. Komforten og passformen til en Turbo-badedrakt er som ingen annen.
Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, og det er nå uten tvil et av verdens ledende badetøymerker. Turbo badetøyprodukter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere. dykkere, synkroniserte svømmere og waterpolo-team rundt om i verden.
spesifikasjoner:
Stoffinnhold: 55% PBT, 45% polyester.


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Badetøy til dame produkter av Turbo har du funnet den beste plassen på swiminn. Hos swiminn jobber vi alltid med de beste merkene som Turbo for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre svømming produkter som Turbo Rainbow. Legg inn bestillingen nå og motta Turbo Rainbow så fort som mulig.

Spesifikasjoner Turbo Rainbow

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up