up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo River Plate Flowers

plus
  • Play videoTurbo River Plate Flowers
  • Turbo River Plate Flowers

Turbo River Plate Flowers

Produktbeskrivelse Turbo River Plate Flowers

Denne Turbo-drakten er spesialdesignet for svømming. De tynne stroppene gir total bevegelsesfrihet og fleksibilitet og tilpasser seg perfekt til kvinnens kropp. Den dekker mindre del av skulderen enn den brede stroppen, og unngår kontrast av hudtoner på grunn av soleksponering. Denne drakten er laget med det beste stoffet på markedet med et dobbelt fôr foran. Det er motstandsdyktig mot klor fra bassenget og mot UV-stråler. Og av denne grunn vil intensiteten i fargene forbli uforanderlig med tidenes gang. Det regnes som en av de tøffeste badedrakter i verden.
Funksjoner:
Forsterkede sømmer
Tynne stropper
Full foring
Motstandsdyktig mot klor
Slitesterke farger
spesifikasjoner:
Sammensetning: 55% polyester PBT, 45% polyester
Anbefalt bruk:
Perfekt drakt til trening på daglig basis. Takket være den store tilpasningsevnen til kroppen, drar den ikke vann når du svømmer og gjør det til et veldig behagelig alternativ for regelmessig bruk.
Mange svømmere foretrekker den tynne stroppen under utendørs trening når de blir utsatt for sollys. På denne måten unngår de å ha en åpenbar solbrun solskinn på huden.


Oppdag alle Badetøy til dame produkter som du kan finne hos swiminn som Turbo River Plate Flowers. Kjøp nå Turbo River Plate Flowers og spar mye penger på Badetøy produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Turbo vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Turbo River Plate Flowers og andre sporter i vår svømming butikk? Takket være swiminn kan du nå se et enormt utvalg av Badetøy til dame artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Turbo River Plate Flowers

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up