up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Spiro

plus
  • Play videoTurbo Spiro
  • Turbo Spiro

Turbo Spiro

Produktbeskrivelse Turbo Spiro

Denne Turbo-badedrakten er spesialdesignet for å spille Water Polo. De brede stroppene gir total bevegelsesfrihet og et perfekt grep. Den tilpasser seg perfekt til kroppen, noe som gjør det vanskelig å ta badedrakten under vannpolo-spill. Det er laget med det beste stoffet på markedet med et dobbelt fôr foran. Det er motstandsdyktig mot klor fra bassenget og mot UV-stråler. Og av denne grunn opprettholdes intensiteten i fargene med gjentatt bruk over tid.
Funksjoner:
Forsterkede sømmer
Brede stropper
Glidelås bak med glidelåsesystem
Full foring
Motstandsdyktig mot klor
spesifikasjoner:
Sammensetning: 55% polyester PBT, 45% polyester
Anbefalt bruk:
Perfekt badedrakt til trening av Water Polo som trenings- eller konkurransebadedrag. Takket være den store tilpasningsevnen til kroppen, drar den ikke vann når du svømmer og unngår å ta tak i tvister om ballen.
Den brede stroppen utøver mindre trykk på skuldrene og unngår gnaging i tilfelle badedrakten er tett på kroppen. I tillegg, ettersom det er et elastisk stoff, går det ikke i stykker når det utsettes for kontinuerlig griping og slitasje til daglig bruk.


Alle svømming produktene i kategorien Badetøy har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos swiminn kan du finne en full katalog over Badetøy til dame produkter fra Turbo. Prisene på Turbo Spiro er 35.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Turbo Spiro

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up