up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Style Butterfly Patron Relax

plus
  • Play videoTurbo Style Butterfly Patron Relax
  • Turbo Style Butterfly Patron Relax

Turbo Style Butterfly Patron Relax

Produktbeskrivelse Turbo Style Butterfly Patron Relax

Denne plassen kutt, tynn (men solid) fastspent badedrakt er veldig behagelig og klor resistente.


Forsterkede sømmer og myke stropper for komfort. Den badedrakter stroppene er laget av PBT som betyr at de er mer motstandsdyktig enn stropper på mange badedrakter.


Perfekt for alle vannaktiviteter svømming, vannaerobic, aqua sykkel, dykking ....


Fargene vil bli levende og det har sikker, flat låste sømmer. Det er fullt foret i front for å sikre at det ikke se gjennom. De tynne stropper tillate større bevegelse og hjelpe deg å få en bedre sole. Stoffet er svært langvarig, det vil ikke gå baggy og mister sin elastisitet. Tilbyr langvarig farge og klor motstand.Spesifikasjoner:


Fabric Innhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Elsker du svømming? Få din Turbo Style Butterfly Patron Relax og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Turbo gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Badetøy til dame for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive svømming modellene mulig har de fleste av våre Badetøy artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Turbo Style Butterfly Patron Relax

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up