up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Turbo

Turbo Train Hard

Turbo Train Hard

Turbo Train Hard

plus
  • Play videoTurbo Train Hard
  • Turbo Train Hard
  • Turbo Train Hard
  • Turbo Train Hard

Turbo Train Hard

Produktbeskrivelse Turbo Train Hard

Et levende og fargerik bred stropp badedrakt, og tilbyr en meget komfortabel, sikker og støttende passform. I damer og jenter størrelser, er det fullt isolert i front. Med sikre, flate låste sømmer. Langvarig stoff, langvarig farge og klor resistente.


Turbo bruker verdens tøffeste anti-klor stoff. Vist seg å vare i et barskt klor miljø. Denne badetøy er ideell for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det ikke vil gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter. Den komfort og passform av en Turbo badedrakt er som ingen andre.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merker. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og vannpolo lag rundt om i verden.Spesifikasjoner:


Stoff:


- Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte svømming produkter Turbo har? Hos swiminn, kan du kjøpe alle de nødvendige Badetøy artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Turbo Train Hard er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Turbo Train Hard

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Turbokostyme

-

Beste kvalitet

Fornøyd

-

Veldig takknemlig og i samsvar med forespørselen

Kommentar

-

Samme k på bildene og på angitt dato. Veldig bra alt

Turbo flagger

-

Veldig vakker modell, den passer veldig stramt og er av veldig god kvalitet

Turbo banyador

-

Veldig god kvalitet.

Turbo badedrakt

-

Badedrakten er veldig vakker, ganske liten størrelse. 2 størrelser mer enn du vanligvis bruker. Jeg kommer etter planen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up