up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Tucan

Turbo Tucan

Turbo Tucan

Turbo Tucan

plus
  • Play videoTurbo Tucan
  • Turbo Tucan
  • Turbo Tucan
  • Turbo Tucan
  • Turbo Tucan

Turbo Tucan

Produktbeskrivelse Turbo Tucan

Denne fargerike damer og jenter swimsuit tilbyr en virkelig behagelig passform. Fargene vil holde seg levende og det har sikker, flat låste sømmer. Det er fullt foret i front for å sikre at det ikke se gjennom. De tynne stropper tillate større bevegelse og hjelpe deg å få en bedre sun tan. Stoffet er svært langvarig, vil ikke det gå posete og mister sin elastisitet. Tilbyr langvarig farge og klor motstand.


Turbo bruker verdens tøffeste anti klor stoff. Vist seg å vare i et barskt klor miljø. Dette badetøy er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det vil ikke gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter. Den komfort og passform på en Turbo badedrakt er som ingen andre.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og waterpolo lag rundt om i verden.Spesifikasjoner:


Stoff:


Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Turbo Tucan har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Turbo Tucan som du har kjøpt hos swiminn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett svømming butikk oppdage en rekke produkter av merket Turbo og fullføre din bestilling av svømming produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Turbo Tucan

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up