up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Wales Dragon Thin Strap

plus
  • Play videoTurbo Wales Dragon Thin Strap
  • Turbo Wales Dragon Thin Strap

Turbo Wales Dragon Thin Strap

Produktbeskrivelse Turbo Wales Dragon Thin Strap

Det levende bikini vil holde sine nydelige farger uten falming. Dens virkelig komfortabel og produsert til en veldig høy standard. Med sikre, flat låste sømmer. Det er fullt foret i front for å sikre at det ikke se gjennom. De tynne stropper tillate større bevegelse og hjelpe deg å få en bedre sole. Stoffet er svært langvarig, det vil ikke gå posete og mister sin elastisitet. Tilbyr langvarig farge og klor motstand.

Turbo bruker den tøffeste anti klor stoff. Dette fabic varer i lang tid i en barsk klor miljø. Denne badetøy er ideell for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det vil ikke gni på grunn av sin behagelig passform. Denne badetøy er perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsport. Den komfort og passform av en Turbo badedrakt er som ingen andre.

Turbo ble grunnlagt mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere. dykkere, synkronsvømmere og waterpolo lag rundt om i verden.

spesifikasjoner:

Fabric Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Ikke vent lenger og kjøp Turbo Wales Dragon Thin Strap med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til swiminn kan du finne andre Bikinier og tankinis produkter i kategorien Badetøy til dame som kan supplere din bestilling. Kjøp Turbo Wales Dragon Thin Strap og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Bikinier og tankinis tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Turbo Wales Dragon Thin Strap

Farge
Badedrakter
Anbefalt bruk
Bikinideler
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up