up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Turbo

Turbo Wide Strap Swirl

Turbo Wide Strap Swirl

plus
  • Play videoTurbo Wide Strap Swirl
  • Turbo Wide Strap Swirl
  • Turbo Wide Strap Swirl

Turbo Wide Strap Swirl

Produktbeskrivelse Turbo Wide Strap Swirl

Denne Turbo-drakten er spesialdesignet for svømming. De brede stroppene gir en total bevegelsesfrihet, og samtidig et bedre grep enn den tynne stroppen. Brede stropper utøver ikke så mye press på kroppen og kan være mer komfortable. Det er laget med det beste stoffet i markedet med et dobbelt fôr foran. Det er motstandsdyktig mot klor fra bassenget og mot UV-stråler. Og av denne grunn vil intensiteten i fargene forbli uforanderlig med tidenes gang.
     
Det regnes som en av de tøffeste badedraktene i verden.
     
Detaljer å vurdere:
Forsterkede sømmer
Brede stropper
Full foring
Motstandsdyktig mot klor
Slitesterke farger
Sammensetning: 55% polyester PBT, 45% polyester
     
Anbefalt bruk:
Perfekt drakt til trening på daglig basis. Takket være den store tilpasningsevnen til kroppen, drar den ikke vann når du svømmer og gjør det til et veldig behagelig alternativ for regelmessig bruk.
Den brede stroppen utøver mindre trykk på skuldrene og unngår gnaging i tilfelle badedrakten er tett på kroppen.
     
* Denne varen har en mindre størrelse når den sammenlignes med andre merker, og derfor foreslår vi å velge en større størrelse enn vanlig. I tilfelle å sammenligne den med den Turbo tynne stroppens badedrakt, foreslår vi at du velger en større størrelse siden skjæringen er litt mindre.


Ikke vent lenger og kjøp Turbo Wide Strap Swirl. For annen informasjon om egenskapene til Turbo Wide Strap Swirl kan du komme i kontakt med swiminn gjennom vår kontakt side. swiminn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Badetøy til dame for svømming og annen fritidsaktivitet . Vår Badetøy til dame vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Badetøy artikler.

Spesifikasjoner Turbo Wide Strap Swirl

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt

-

Det var en gave til venninnen min, og hun var veldig fornøyd. I bassenget gir det en veldig fin effekt med gradienten. I tillegg er stoffet mykt og veldig vakkert.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up