up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Turbo

Turbo Yeah Comic

Turbo Yeah Comic

Turbo Yeah Comic

Turbo Yeah Comic

plus
  • Play videoTurbo Yeah Comic
  • Turbo Yeah Comic
  • Turbo Yeah Comic
  • Turbo Yeah Comic
  • Turbo Yeah Comic

Turbo Yeah Comic

Produktbeskrivelse Turbo Yeah Comic

Denne fargerike damer og jenter swimsuit tilbyr en virkelig behagelig passform. Fargene vil holde seg levende og det har sikker, flat låste sømmer. Det er fullt foret i front for å sikre at det ikke se gjennom. De tynne stropper tillate større bevegelse og hjelpe deg å få en bedre sun tan. Stoffet er svært langvarig, vil ikke det gå posete og mister sin elastisitet. Tilbyr langvarig farge og klor motstand.


Turbo bruker verdens tøffeste anti klor stoff. Vist seg å vare i et barskt klor miljø. Dette badetøy er ideelt for lange treningsøkter i bassenget eller havet som det vil ikke gni på grunn av sin komfortabel passform. Perfekt for bading, vannpolo, dykking og mange andre vannsporter. Den komfort og passform på en Turbo badedrakt er som ingen andre.


Turbo ble grunnlagt for mer enn femti år siden, er det nå, utvilsomt, en av verdens ledende badetøy merkevarer. Turbo badetøy produkter er valgt av tusenvis av konkurrerende svømmere og waterpolo lag rundt om i verden.Spesifikasjoner:


Stoff:


Innhold: 55% PBT, 45% polyester.


Liker du Turbo Yeah Comic? Gå inn på vår svømming seksjon og oppdage et stort utvalg av Badetøy til dame produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at svømming produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Badetøy til dame finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Turbo Yeah Comic

Farge
Badedrakter
FINA Godkjent
type bukseseler

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ideell

-

Jeg tok 5XL, jeg er 1,82 og veier 72 kg, i tilfelle den fungerer som en referanse for noen ... og det føles bra. Det er det samme som på det vakre bildet, stoffet er motstandsdyktig og veldig behagelig å ta på. Det er min andre turbo-badedrakt, og jeg fortsetter å kjøpe mer.

Badedrakt for kvinner

-

Det er veldig vakkert, det ser veldig bra ut og det holder alt veldig bra. God kvalitet stoff.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up