up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Victory endurance

Victory endurance Energy Boost 42gr 24 Units Orange

plus
  • Play videoVictory endurance Energy Boost 42gr 24 Units Orange
  • Victory endurance Energy Boost 42gr 24 Units Orange

Victory Endurance Energy Boost 42gr 24 Units Orange

Produktbeskrivelse Victory endurance Energy Boost 42gr 24 Units Orange

En ideell kombinasjon i gel form, med komplekse og enkle karbohydrater, aminosyrer, elektrolytter og vitaminer for å øke utholdenhet under trening. Umiddelbart erstatter elektrolytter tapt under trening, og dermed redusere muskel kramper.

Sin fantastiske sammensetning inkluderer:

Carbo Optimal Complex: En kombinasjon av enkle og komplekse karbohydrater som forbedrer absorpsjon og bruk av energi av kroppens celler.

Forgrenede aminosyrer (BCAA): Dette er essensielle aminosyrer som er avgjørende for muskelvekst og utvinning. De har også kjempe følelse av tretthet eller "sentral fatigue" forårsaket av en ubalanse mellom konsentrasjonen av BCAAs og tryptofan.

L Arginin: aminosyre som forbedrer fjerning av giftstoffer som produseres i perioder med intens fysisk aktivitet.

Taurine: aminosyre som forbedrer osmoregulering prosesser, som er avgjørende i utholdenhetsidretter.

Elektrolytter: I utholdenhetsidretter, re etablere elektrolyttbalansen i cellene er avgjørende for å produsere god muskel respons. De viktigste er:

Kalium: Viktig i transport av glukose til muskelcellene.

Magnesium: Skjema del av over 300-enzymer, er knyttet til overføring av nerveimpulser, muskelkontraksjon og produksjon av ATP (energi molekyl). natrium og

Klorid: Dette er viktig i riktig regulering av kroppens væskebalanse.

Vitamin B6 og B1: Viktige i metabolismen av proteiner og karbohydrater henholdsvis.


Victory endurance Energy Boost 42gr 24 Units Orange har Victory endurance offisiell garanti fra produsent. Som en Victory endurance offisiell forhandler er alle våre tilbud svømming artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I swiminn er vi dedikert til å velge høykvalitets Oppblåsbare hoppeslått produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Sports tilskudd artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Victory endurance Energy Boost 42gr 24 Units Orange

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ingen koffein, lys for mage

-

Veldig fin gel, jeg brukte Energy Up for å kjøre, av samme firma, i mange år. Denne har ekstra ingredienser som kan hjelpe deg i løpedager. Dessuten har det ingen koffein, som andre produkter, som øker min HR

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up