up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Victory endurance

Victory endurance Total Recovery 750gr Banana

plus
  • Play videoVictory endurance Total Recovery 750gr Banana
  • Victory endurance Total Recovery 750gr Banana

Victory Endurance Total Recovery 750gr Banana

Produktbeskrivelse Victory endurance Total Recovery 750gr Banana

Total utvinning er et supplement spesielt designet for enhver idrettsutøver som ønsker å maksimere utvinningen etter intensive treningsøkter. Hver og en av komponentene er valgt og vitenskapelig testet for å oppnå maksimal utvinning og dermed forbedre ytelsen i konkurranser eller i daglige treningsøkter.

Sin fantastiske sammensetning inkluderer:

Carbo Protein Optimum Complex: Den perfekte kombinasjon av dextrose, whey protein isolere og hydrolysert whey protein bidrar til å maksimere musklene bruke av disse næringsstoffene, siden de rette forholdene er opprettet for tese å nå kroppens celler raskt og føre til en umiddelbar bedring.

Glutamin peptider og L Glutamin: Er essensielle aminosyrer i reparasjon av muskel tisse og utvinning. forbedrer også funksjonen av immunsystemet og reduserer «Over Training Syndrome" (OTS).

Forgrenede chainamino syrer (BCAA): Dette er aminosyrer som må inntas som en del av en persons diett eller gjennom en passende supplement. Essential til muskelvekst og restitusjon. De har også kjempe følelse av tretthet eller "sentral fatigue" forårsaket av en ubalanse mellom konsentrasjonen av BCAAs og tryptofan.

Elektrolytter: I utholdenhetsidretter, re etablere elektrolyttbalansen i cellene er avgjørende for å produsere god muskel respons.

Vitaminer: Dette er nødvendig for god bedring, spesielt antioksidanter for å unngå oksidativt stress produsert av langvarig fysisk anstrengelse.


Victory endurance Total Recovery 750gr Banana har Victory endurance offisiell garanti fra produsent. Som en Victory endurance offisiell forhandler er alle våre tilbud svømming artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I swiminn er vi dedikert til å velge høykvalitets Oppblåsbare hoppeslått produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Sports tilskudd artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Victory endurance Total Recovery 750gr Banana

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up