up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Zoggs

Zoggs FX3

Zoggs FX3

Zoggs FX3

Zoggs FX3

plus
  • Play videoZoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3

Zoggs FX3

Produktbeskrivelse Zoggs FX3

Vi presenterer vår Zoggs FX3 Våtdrakt, ny for 2015! Vårt utvalg av våtdrakter inkluderer vår unike flex teknologi konsept som gir uovertruffen komfort og passform som vi allerede tilbyr i vårt enestående utvalg av Predator Flex briller. Den FX3 har blitt designet for svømmeren som er ny eller videre i triathlon eller åpent vann svømming. Enkelt sagt, er dette den beste i sin klasse.

Fokuset i denne drakten er en kombinasjon av all round oppdrift og fleksibilitet. Fleksibiliteten oppnås med bruk av Super Stretch fôr gjennom drakten og 1.5mm Yamamoto # 39 Smoothskin neopren paneler i armene for uovertruffen fleksibilitet til å redusere tretthet og forbedre ytelsen. Kombinasjonen av Yamamoto 39 cell neoprene med Super Composite Skin reduserer friksjonen for et høyt nivå av drag motstand, komfort og veldig bra oppdrift akkurat der du trenger det.

De ergonomisk skreddersydde ben og hofte paneler også forbedre oppdrift, og kombinert med vår hip stabilisator teknologi vil unngå for mye hip rotasjon; sikrer svømmere automatisk bringes inn i en strømlinjeformet og stabil form i vannet. Den FX3 har en litt mer sjenerøs anatomiske profil, og har alle de store styling og tilpasning av enhver Zoggs våtdrakt. Den FX3 representerer stor verdi for pengene, med de aller beste Yamamoto 38 og 39 celle Smoothskin Neopren.

spesifikasjoner:

materialer:

Yamamoto # 39 Smoothskin Neopren

Yamamoto # 38 Smoothskin Neopren

Yamamoto # 38 SCS (Super Composite Skin)

Borrelås

Inne Fôr:

BIO Stretch Lining - Materiale: Nylon 100% / Vekt: 130gsm / 2-veis stretch

SUPER Stretch fôr - Materiale: Nylon 100% / Vekt: 130gsm / 2-veis stretch

Fordeler med Yamamoto Materialer:

Ultra lav motstand - Den spesialbehandlet belegg av deres SCS materialer resulterer i en micelle overflate som frastøter vann når den er i kontakt med luft og oppviser hydrofile egenskaper når undervannsoperasjoner. Denne unike doble funksjonaliteten resulterer i en forbløffende motstand koeffisient på 0,021 når det er vått (sammenlignet med 4,0 for konvensjonelle neopren våtdrakter) og 0,035 når tørr (sammenlignet med 5,0 for konvensjonelle neopren våtdrakter).

Lett - På grunn av sine vannavvisende egenskaper, gjør SCS materialer som ikke absorberer vann, unngå den ekstra vekten forårsaket av vann logget drakt som kan holde svømmere tilbake og tvinge dem til å utvise dyrebar ekstra energi.

Superior mold evne og økt komfort - Kroppen passform er optimalisert med den overlegne mold evne til SCS materialer, noe som gir økt komfort og ytterligere reduserer vannmotstand samtidig som muliggjør en enestående utvalg av bevegelse mens svømming. Ekspansjonsforholdet av materialet er 7 ganger større enn for konvensjonelle våtdrakt materialer og forskjellen er tydelig selv før vi går i vannet på grunn av den enkle iført drakten.

Høy varme oppbevaring - På grunn av den overlegne varmelagring av SCS materialet, er kroppen holdes varmere, redusere kroppens tretthet og forbedre den generelle ytelsen.

Høy holdbarhet - Yamamoto sin SCS materialer er svært holdbar og motstandsdyktig mot rifter, noe som åpner for lengre levetid samt forbedret ytelse.

Yamamoto neopren er laget av 99,7% Kalkstein, en tydelig forbedring sammenlignet med petroleumsbaserte neopren, som har en forholdsvis stor miljøbelastning. Yamamoto er grønnere neopren strekninger, beholder fasongen, og returnerer for å danne bedre enn noen annen neopren brukes i triathlon.


Zoggs FX3 er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos swiminn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Zoggs FX3 har den offensielle garanten av merket Zoggs. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Drakt og komplementer katalog og Dress kategori.

Spesifikasjoner Zoggs FX3

Anbefalt nivå
Typer av ermer
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
FINA Godkjent
Glidelåsposisjon

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up