`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zone3

Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus
  • Zone3 Activate Plus

Zone3 Activate Plus

Produktbeskrivelse Zone3 Activate Plus

Activate Plus-kolleksjonen er en utvikling av vårt enormt aktive Activate-område - holder verdien som en nøkkelfunksjon med noen få ekstra

funksjoner og et snev av farger og stil. Laget av samme ytelse Lycra sportstoff, med ekstra høyt pustevaksende bakpanel for økt komfort og komfort. Mest sannsynlig er det stilige sublimerings mønsterutskriftsdesignet som virkelig gjør dette settet annerledes enn noe annet på startlinjen. Med introduksjonen av to nye farger, pluss et fullt trykt tilbud, er dette området sikkert

å få merke til i 2018.

Egenskaper:

Nytt, lett pustende bakpanel.

Høy glidelås foran.

Bakre erningslommer.

Tri-spesifikk, hurtigtørrende slimline-pute.

Silikon prikk elastisk ben gripper.

Stilig sublimeringsdesign.

Innebygd bryststøtte i kvinners klær.


Zone3 Activate Plus har Zone3 offisiell garanti fra produsent. Som en Zone3 offisiell forhandler er alle våre tilbud svømming artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I swiminn er vi dedikert til å velge høykvalitets Badetøy til herrer produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Dress artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Zone3 Activate Plus

Typer av ermer
Produkttype
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Muy cómodo !!!

-

Aunque todavía no lo he probado en acción, puedo decir que el producto se ve de muy buena calidad y muy cómodo, además es una pasada de bonito.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk