`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zone3

Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

Produktbeskrivelse Zone3 Activate Top

Aktiver serien har blitt et fast innslag i triatlon verden og har fått et rykte for å være en meget høy kvalitet som gir ekstremt god verdi. Samlingen inkludert Tri dresser, topper og shorts var lanseringen i 2014 og har siden blitt brukt 1000 av utøvere over hele verden.

Opprinnelig designet for nybegynnere triatlon eller for de som leter etter en stor verdi drakt å trene med utvalget har forhåpentligvis bidratt til å oppmuntre til deltakelse i multisport ved å gi nye aktører i markedet et produkt av høy kvalitet, men til en rimelig pris.

Den siste Activate serien er bedre enn noensinne med nye funksjoner for å bedre komfort og et nytt panel design for å sikre en enda bedre passform. Tri Top er laget av Lycra sport stoff for å sikre lang levetid, pusteevne, komfort og ytelse. Det er egnet for ikke bare triathlon, men også enkelte løping, sykling og gym arbeid.

Egenskaper:

Lengde - Designet for å overlappe med Tri shorts som gir inntrykk av seg en dress, men med allsidigheten iført shorts og topp. Toppen er også lengre bak i forhold til fronten for å sikre god dekning i alle sykkel stillinger.

Elastisk Teknologi og binding til å gi en tettsittende passform uten ubehag rundt armer og nakke linjer. Også til ny søm konstruksjon forhindre gnagsår under armen.

Front glidelås for ekstra ventilasjon i løpet av syklusen eller løpe

Oppbevaringslomme med strikk i bandet plassert på baksiden for ernæring, reservedeler eller verdisaker.

Stilig Flat låst søm - Designet for maksimal styrke og minimal ubehag mot huden.

Reflekterende logoer - plassert på baksiden for å gi bedre synlighet i dårlige lysforhold.

Zip Beskyttelse: Intern rør og en intern patch for å minimere ubehag fra glidelåsen.

Perfekt som en første gang Tri dress, men sjekk ut zone3 Aquaflo + rekkevidde hvis du leter etter det lille ekstra når det gjelder ytelse, temperaturkontroll og utseende.


Er du interessert i Zone3 Activate Top? For øyeblikket er produktene på lager hos swiminn, din nett svømming butkk. Hos swiminn vil du finne flere svømming produkter fra merket Zone3. Ikke vent lenger og nyt fra Zone3 Activate Top bare bare noen få klikk. Oppdag swiminn sitt brede utvalg av svømming støtter nå.

Spesifikasjoner Zone3 Activate Top

Skjønn
Alder
Plaggtype
Typer av ermer
Anbefalt bruk
Glidelåslengde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God kvalitet, men forsiktig når du velger størrelse

-

Se til størrelseskartet nøye, spesielt høyden. Selv om jeg er et "medium" for de fleste klær, men for Zone3 finner jeg at det var for lenge. Ved å sjekke størrelsesdiagrammet, ville jeg ha vært bedre med en liten. Materialvis, det er god kvalitet og stor verdi.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk