`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zone3

Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

Produktbeskrivelse Zone3 Activate Top

Activate-serien har blitt en stift av triatlon-verdenen, og har fått et rykte for å være et svært høyt kvalitetsprodukt som gir svært god verdi. Samlingen inkludert Tri-draktene, Topper og Shorts ble lansert i 2014 og har siden blitt brukt av 1000 utøvere av utøvere over hele verden.

Originalt utformet for nybegynner-triatletter, eller for de som leter etter en storverdedrakt å trene med Activate-serien, har forhåpentligvis bidratt til å oppmuntre til deltakelse i multisport ved å gi de nye aktørene til markedet et produkt av høy kvalitet, men til en overkommelig pris.

Det siste Activate-området er bedre enn noensinne med nye funksjoner for å forbedre komforten og et nytt paneldesign for å sikre en enda bedre passform. Tri-drakten er laget av Lycra sportstoff for å sikre lang levetid, pusteevne, komfort og ytelse.

Kvinders spesifikke kutt er basert på vår prisbelønte Aquaflo-serie, som har fått en rekke topprapporter de siste årene.

Egenskaper:

Lengde - Designet for å overlappe med Tri shorts som gir inntrykk av å ha på seg en drakt, men med allsidighet i å ha shorts og topp. Toppen er også lengre bak i forhold til forsiden for å sikre god dekning i alle sykkelstillinger.

Størrelse - Designet for å være litt større enn den tradisjonelle tri-topplasseringen for å gi en løsere passform. Denne endringen er blitt forespurt av en stor del av våre nybegynnere og mellomstore idrettsutøvere de siste årene.

Elastisk Teknologi og bindende for å gi en tettsittende passform uten ubehag rundt armene og nakken. Også, ny sømkonstruksjon for å forhindre chafing under armen.

Front glidelås for ekstra ventilasjon i løpet av syklusen eller løp

Oppbevaringslomme med elastisk bånd plassert på baksiden for ernæring, reservedeler eller verdisaker.

Stilig Flat Locked Stitching - Designet for maksimal styrke og minimal ubehag mot huden.

Reflekterende logoer - Plassert på baksiden for å gi bedre synlighet i svake lysforhold.

Zip beskyttelse: Innvendig rør og en intern oppdatering for å minimere ubehag fra glidelåsen.


Elsker du svømming? Få din Zone3 Activate Top og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Zone3 gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Badetøy til dame for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive svømming modellene mulig har de fleste av våre Dress artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Zone3 Activate Top

Typer av ermer
Produkttype
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk