`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zone3

Zone3 Adventure

Zone3 Adventure

  • Zone3 Adventure
  • Zone3 Adventure
  • Zone3 Adventure

Zone3 Adventure

Produktbeskrivelse Zone3 Adventure

Barne våtdrakt er utformet basert på den økte etterspørselen etter en kvalitet, ytelse våtdrakt i mindre størrelser. Drakten er en blanding av 2mm, 3mm og 4mm neopren tykkelser, med et panel design basert på vår Advance modell.

Zone3 har vært kjent som "hip" merkevare av ungdom og junior utøvere for de siste årene, så vi håper at denne drakten vil ytterligere sementere det og sørge for at de fortsetter å feste med zone3 som de vokser opp


I tillegg Zone3 i Adventure kategorien Drakt og komplementer fra din nett svømming butikk kan du finne andre produkter relatert med Dress. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Zone3 hos swiminn vil du finne et stort variasjon av svømming produkter som også kan interessere deg. Zone3 er fokusert på innovasjon og forbedre svømming opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Manual

Spesifikasjoner Zone3 Adventure

Skjønn
Alder
Plaggtype
Anbefalt bruk
FINA Godkjent
Ermelengde
Tykkelse
Anbefalt nivå
Glidelåsposisjon
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk