`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zone3

Zone3 Piece Bikini Aztec

Zone3 Piece Bikini Aztec

  • Zone3 Piece Bikini Aztec
  • Zone3 Piece Bikini Aztec
  • Zone3 Piece Bikini Aztec

Zone3 Piece Bikini Aztec

Produktbeskrivelse Zone3 Piece Bikini Aztec

Designet først og fremst for svømming, de to stykkene har en sikker strukturert passform, slik at den forblir på plass og gir støtte hvor du trenger det. Den fasjonable kuttet gir et snev av stranden stil til bassenget.

Toppen har en moderne åpen ryggdesign som gir total bevegelsesfrihet og de enkelte båndremmene sikrer en komfortabel og støttende passform. Den er designet for å være tettsittende for å bidra til å fremme strømlinjeformet svømming.

Kortene gir en middels benhøyde for å sikre optimal dekning, samtidig som man beholder et fasjonabelt utseende. Viktigst av alt, har de også en trekkledning for å sikre at de holder sin posisjon, selv etter at hastighetsfokusert dykk eller tommel blir til.

Samlingen er laget av Zone3s XFINITY-stoff som er 100% klorbestandig og utelukkende laget i Italia. Dette stoffet har fantastisk formretensjon, er pustende, rasktørking og gir UV-beskyttende (UV 50+). Stoffet sikrer god holdbarhet og dekning. Ideell for hyppige svømmesøkter eller strandtøy.

De to delene er laget med flatlock sømmer for holdbarhet og komfort ved siden av huden. Det er også et mykt dobbeltforet frontpanel for ekstra dekning og støtte.

Egenskaper:

Fet Aztec-inspirert innfødt designutskrift.

Spesifikk "svømmepass" designet for å føle seg trygg og bli satt.

Dobbelforet innvendig bryststøtte.

Middels høydebenskutt for dekning.


Finn ut Zone3 Piece Bikini Aztec på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Badetøy til dame salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Bikinier og tankinis produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos swiminn.

Spesifikasjoner Zone3 Piece Bikini Aztec

Badedrakter
Bikinideler
type bukseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk