up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Zone3

Zone3 Swimskin

Zone3 Swimskin

Zone3 Swimskin

plus
  • Play videoZone3 Swimskin
  • Zone3 Swimskin
  • Zone3 Swimskin
  • Zone3 Swimskin

Zone3 Swimskin

Produktbeskrivelse Zone3 Swimskin

De zone3 Swim Skins ble nominert i Lava Magazine GEAR OF THE YEAR funksjonen i 2014. Draktene har blitt utviklet på grunn av en rekke henvendelser fra Ironman utøvere som er ute etter det lille ekstra kjerne støtte og redusert luftmotstand under non våtdrakt svømmer. Slitt av slike som Tyler Butterfield (Two tid Olympian og 5. at Kona 2015) som er ute etter en raskere og mer energieffektive svømmetur.

Drakten er laget for å gå over toppen av din rase uniform så tilbyr god kropp dekning. Passformen er konstruert for fart og alle sømmer er limt og hode limt til komfort og for å maksimere luftmotstand motstand. Det er også glidelås på baksiden med en ledning festet til at den passer for å fjernes enkelt.

Tar to år å utvikle, svømme huden tilbyr de aller beste når det gjelder ytelse. Vi testet flere av de høyeste ytelse stoff tilgjengelig før de bestemmer seg X2R som er en revolusjonerende vevd stoff foran og bak paneler og energi D for bena. Den X2R er en av de letteste og raskeste stoff tilgjengelig og ekstremt hydrofobe med bare 5% vann absorption rate. Stoffet på bena sikrer overlegen komprimering og vann kanalisering.

Egenskaper:

Brukt og elsket av Pro.

Limt sømmer og high tech nano belagt stoff.

Designet for ekstreme dra motstand gjennom vannet.


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Badetøy til dame produkter av Zone3 har du funnet den beste plassen på swiminn. Hos swiminn jobber vi alltid med de beste merkene som Zone3 for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre svømming produkter som Zone3 Swimskin. Legg inn bestillingen nå og motta Zone3 Swimskin så fort som mulig.

Spesifikasjoner Zone3 Swimskin

Typer av ermer
Farge
Glidelåslengde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up