`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Aquasphere

Aquasphere Alpha

Aquasphere Alpha

  • Aquasphere Alpha
  • Aquasphere Alpha
  • Aquasphere Alpha

Aquasphere Alpha

Produktbeskrivelse Aquasphere Alpha

AlphaFins ™


- Isolerer benene til at give dig en stor kerne, ben og underkrop svømme fitness-træning og samtidig forbedre dit slag formular.


- EVA-skum design ikke blot maksimerer komfort, men også gør finner float - ikke mere dykning ned at hente mistede finner!


- Giver isolerede ben træning


- Opdrift forbedrer kroppens position


- Vand-kanaler giver stabilitet og maksimal kraftoverførsel


- Dedikerede højre og venstre finner med fuld svangstøtte


- Lavet af ikke-vandmætning, EVA-skum


- Aquatic fitness og træning


- Aqua Sphere fitness og træningsudstyr giver dig en komplet akvatisk aerob træning.


- Læger og læger anbefaler vandmiljøet træningsprogrammer for deres effektive kalorieindhold brænding, skånsomme, kontinuerlig modstand og aerobe kvaliteter til at hjælpe dig med at holde fit og tone din krop.


- Gør noget godt for dig selv!


Lige nu har vi tilbud på Aquasphere Alpha. Kig ind i vores online svømning butik, hos swiminn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste svømning udstyr. Vi har også varer som svømning, og alt det gode fra Aquasphere, til de bedste priser.

Funktioner Aquasphere Alpha

Alder
Vægt
Hæl
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

De er fine

-

De er fine. For min del gnider man på hælen, men tålelig. Du føler dig ridset, men får ikke ondt, afhængigt af brugen. En gang om ugen i min sag mindre end en time, og jeg har dem i mindre end en måned. De flyder, det er sandt. Super let Et par anvendelser er at give ryggen gummi, der passer til dem. Først kostede det mig mere. Jeg anbefaler dem, fordi du føler, at du arbejder med dine ben og flyder. Jeg kombinerer gennemgang og sommerfuglfladder i tilbøjelige og rygsøjler, og de går godt. Ankel- og knæled er lidt belastede, og det er normalt. Hvis du ønsker mere hælgreb, har du de faste, der dækker hele ryggen, men disse er kølige ikke kun fordi de er lette i vandet, men også når du lægger dem. Og det viser, om du ikke kører til pooldøren. De fortjener, hvad de betaler for dem og kaster endda det billige og giver mere end de koster. De overholder meget for en gennemsnitlig fan. De er ikke så korte som andre, inklusive de tidligere, jeg havde, som jeg ikke nævnte, for ikke at nævne mærket, almindelige korte finner, der knækkede efter fire år, og de er heller ikke så længe som dem, der blev brugt i svømmeklubber.

Kvalitet - øverste pris

-

De vejer ikke, meget komfortable.

Udsigt

-

Produktet er fint, jeg troede, det ville være mere elastisk, også for at sige, at størrelserne er svære. Jeg har en 43 1/2 bonde høj og køber 44 til 45 1/2, og jeg er fair, jeg har problemer med at sætte mreos. For Swiminn-tjenesten er der ikke noget problem

Godt forarbejdet

-

God til træning i swimmingpoolen

Letvægts og justerbar

-

Jeg elsker dem, fordi de ikke vejer noget, og jeg gør funktionen af stabilisering i poolen. De er meget komfortable.

Finder flere teknikker

-

Som jeg sagde i erklæringen, er finnerne mere tekniske, har mindre fremdrift i forhold til det sædvanlige, men det gode er, at de synes at være en forlængelse af foden og gælder for alle stilarter, er meget gode, og designet er helt fantastisk.

Finner

-

Jeg blev overrasket over styrken og mængden af vand, der bevæger sig i forhold til den størrelse, den har. Ret ankelpositionen ved stop.

Na

-

Fremragende produkt. Ankom inden for den angivne tid. Vil anbefale denne hjemmeside

Fremragende kvalitet

-

Det lader til, at du ikke bærer noget, fordi de ikke vejer. De er meget forskellige fra konventionelle til svømning. Det koster en smule at tilpasse sig dem, men de er meget velegnede til at skifte dem. Meget tilfreds med købet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk