up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoAquasphere Badedragt Energize Training
  • Aquasphere Badedragt Energize Training

Aquasphere Badedragt Energize Training

plus
Aquasphere

Aquasphere Badedragt Energize Training

Produktbeskrivelse Aquasphere Badedragt Energize Training

Omfattende egenskaber fra speedsuit, som er designet til at maksimere hastighed og effektivitet under svømmetur er Energize TriSuit designet til at bære dig gennem cyklen og køre. Designet specielt til Sprint og olympiske distance triatlon er, de anatomiske formede paneler mål specifikke centrale muskler og tilbyder en komfortabel, pasform.


Komfortabel silikone ben greb forhindrer ride op

Zippet baglomme for nem opbevaring og adgang til ernæring

Bioaktive Fleece Chamois

Vandafvisende

Antibakteriel

Komfort - bike

Diskret - run

Tekniske specifikationer / teknologier:

Energize Compression byder Dynamix - The Energize Compression serien blev designet til at beskytte de centrale muskler og forbedre ydeevnen. Udnytte Aqua Sphere er Dynamix høj kompression tekstil, den Energize serien giver aktiv opsving i løbet af svømme, hvilket resulterer i forbedret cykel og køre ydeevne. Svømning er en naturlig form for aktiv opsving, da det lindrer og reducerer muskelvæv inflammation. Tilføjelsen af ​​en kompression kulør til en swimming træning yderligere hjælpemidler helbredelsesprocessen ved at begrænse centrale muskel vibrationer og forbedre effektiviteten gennem en mere strømlinet krop.


Aquasphere Badedragt Energize Training er det perfekte udstyr, for at nå dine svømning mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Badedragt med ben og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Badetøj til kvinder varer er på tilbud. Find dem i swiminn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Aquasphere, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Aquasphere Badedragt Energize Training

Farve
FINA Godkendt

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up